Piscine Service

Nu esti logat

Intra in cont

Termeni si conditii

Termeni si conditii

·         Introducere
Accesarea, achizitionarea si comandarea produselor de pe site-ul 
www.piscineservice.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

S.C. PISCINE SERVICE S.R.L  isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.


·         Informatii generale
Acest website este proprietatea 
PISCINE SERVICE S.R.L. si este intretinut si administrat de: PISCINE SERVICE S.R.L

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI. Preturile includ TVA (19%).


·         Drepturi de proprietate intelectuala
Intregul continut al site-ului
www.piscineservice.ro (imagini, texte, elemente de grafica WEB si alte date) este proprietatea PISCINE SERVICE S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul  PISCINE SERVICE S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale PISCINE SERVICE S.R.L, prevazute de legislatia in vigoare.


·         Securitatea datelor personale 
PISCINE SERVICE S.R.L este inregistrat ca operator de date cu modificarile si completarile ulterioare. Datele personale introduse de catre utilizatori vor fi folosite de PISCINE SERVICE S.R.L, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc.


·         Limitarea raspunderii
PISCINE SERVICE S.R.L nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si/sau design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata si in limita stocului disponibil.

Orice litigiu cauzat de produsele si/sau serviciile prezentate pe www.piscineservice.ro se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris de catre utilizator.

PISCINE SERVICE S.R.L nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.


·         Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.piscineservice.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.piscineservice.ro  va fi considerata o tentativa de fraudare asupra site-ului www.piscineservice.ro  si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanelor care au incercat acest fapt.


·         Litigii
Orice litigiu aparut intre clienti si 
PISCINE SERVICE S.R.L va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

·        
Dispozitii finale
www.piscineservice.ro  isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.piscineservice.ro , structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Clientii sunt rugati sa citeasca cu atentie prevederile mentionate mai sus si de asemenea toate informatiile legate de: modalitatea de comanda online, modalitatile de plata, garantie si service, politica de retur etc.

O data cu accesarea site-ului www.piscineservice.ro, lansarea unei comenzi sau comunicarea electronica clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.