Antialge 5L

CTX Chemicals CTX Chemicals

CTX 60-5

Nou

62 Produse

Algicid pentru piscine 5L. Compus pe baza de amoniu cuaternal cu efect rapid antibacterial,  fungicid si algicid, avand ca scop principal prevenirea si eliminarea  algelor din piscine

Mai multe detalii

44,34 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29

Compus pe baza de amoniu cuaternal cu efect rapid antibacterial,  fungicid si algicid, avand ca scop principal prevenirea si eliminarea  algelor din piscine.


Dozaj si instructiuni de folosire:
- Tratament initial: adaugati 2L de algicid CTX-60 la fiecare 100 m3 de apa.
- Tratament de intretinere: adaugati 0,5L de algicid CTX-60 pentru fiecare 100m3 de  apa saptamanal. Tratamentul initial trebuie repetat de cate ori apa nu  este transparenta.

Puneti doza necesara de CTX-60 intr-un vas cu apa iar amestecul obtinut  trebuie eliberat pe toata suprafata piscinei. Algicidul CTX-60 trebuie adaugat  cand nu sunt inotatori in piscina de preferabil seara. Aceste doze sunt pur informative si pot fi modificate in functie de caracteristicile piscinei si a climei.

AlgaStop Cristal este o substanta cu efect algicid ce previne aparitia si dezvoltarea algelor din piscina. Daca apa incepe sa capete o tenta de verde, efectuati un tratament de clor soc cu CTX 200 - clor rapid granule sau CTX 250 - clor rapid tablete si introduceti doza necesara de antialga in piscina mentinand sistemul de filtrare pornit pentru o dispersie cat mai buna a substantelor chimice in piscina.

Furnizat in recipient de 5L.
UMBuc
Tip articolComplementar

Scrieţi o recenzie

Antialge 5L

Accept Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.