Cazi hidromasaj supraterane, din acril

Sunt 3 produse.

Iti doresti sa construiesti propriul centru de spa la tine acasa, dar nu dispui de spatiu suficient? Avem solutia ideala pentru tine! Iti punem la dispozitie varianta de spa suprateran acril, alcatuita din cada cu hidromasaj intens, practica, dar cu un design elegant si flexibilitate in ceea ce priveste locul de instalare. Alege sa te bucuri de ...

Iti doresti sa construiesti propriul centru de spa la tine acasa, dar nu dispui de spatiu suficient? Avem solutia ideala pentru tine! Iti punem la dispozitie varianta de spa suprateran acril, alcatuita din cada cu hidromasaj intens, practica, dar cu un design elegant si flexibilitate in ceea ce priveste locul de instalare. Alege sa te bucuri de servicii complete de masaj, aroma-terapie si cromo-terapie in confortul casei tale, cu solutiile Piscine Service la cele mai accesibile costuri de pe piata!

Mai putin
Mai mult
 • Spa Calypso
  43930

  Doriti sa aveti un spa la domiciliu, dar nu aveti spaţiu? Cu SPA Calypso va puteti bucura de o cada cu hidromasaj intens, fara a trebui sa va faceţi griji pentru spatiu, din cauza dimensiunilor sale mici, permite plasarea sa oriunde.

   
 • Spa Futura 40
  F40

  Aceasta cada cu hidromasaj se gaseste in diferite variante fiind perfect pentru fiecare familie. Aflandu-se in fruntea topului din gama Futura, pe locul culcat poti experimenta adevarata senzatie SPA oferita de Aquavia. Pentru cei ce vor cel mai bun produs de pe piata. Posibilitatea de a alege intre varianta ingropata sau supraterana.

   
 • Spa Futura 20
  36623

  Cea mai populara Cada cu hidromasaj proiectata pentru confortul a 6 persoane care sa beneficieze de experianta unui masaj hidro-terapeutic. Datorita  confortului celor 6 locuri, aceasta Cada cu hidromasaj se gaseste in diferite variante fiind perfecta pentru fiecare familie.