Pompa dozare clor/pH proportionala

Astral Pool Astral Pool

57168K

Garantie: 3 ani

Nou

9999 Produse

In stoc

Pompa de dozaj electronica cu suport pentru montaj orizontal sau pe perete. Ajusteaza clorul sau pH-ul piscinei prin intermediul controlului proportional. Produsul este fabricat in conformitate cu reglementarile CE. Protectie IP 65. Carcasa pompei este fabricata din plastic rezistent la acizi.

Mai multe detalii

3 532,69 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29
Pompa dozare clor/pH proportionala

Pompa de dozaj electronica cu suport pentru montaj orizontal sau pe perete. Ajusteaza clorul sau pH-ul piscinei prin intermediul controlului proportional. Produsul este fabricat in conformitate cu reglementarile CE. Protectie IP 65. Carcasa pompei este fabricata din plastic rezistent la acizi. Panoul de control este protejat de un film de poliester, impermeabil si rezistent la razele UV. Alimentare electrica 230V 50Hz. Debit maxim 5L/h - 10 bari. Pomapa de dozaj clor sau pH este furnizata impreuna cu un electrod (clor sau pH in functie de modelul ales) pentru citirea valorilor din apa piscinei. Pachetul mai contine si un maner de presiune mare pentru fixarea electrodului pe circuitul de recirculare a piscinei.

Recomandata pentru piscinele private.

Garantie3 ani
UMBuc
DestinatiePrivata
Tip produsPompă dozare
AstralPool este specializata in proiectarea, productia si distributia de sisteme si componente pentru piscine, atat private sau publice cat si pentru o serie de sectoare, inclusiv industria wellness, printr-o vasta retea de filiale si reprezentanti de vanzari in intreaga lume. In prezent, compania isi distribuie produsele in peste 170 de tari. Are proprietati subsidiare in peste 30 de tari, cu un total de 100 de filiale si reprezentante de vanzari. Cu o experienta de peste 40 de ani in piata, AstralPool este un membru al Grupului Fluidra, un grup multinaţional spaniol care are o experienta de peste 40 ani "specializata in dezvoltarea de aplicatii durabile pentru depozitare, manipulare, tratare si utilizare a apei. In fiecare an, peste 20.000 de profesionisti si 200.000 de piscine utilizeaza o parte din cele 15000 componente fabricate de  AstralPool. Dincolo de functionalitatea lor, produsele si solutiile AstralPool ofera un raspuns durabil la nevoile utilizatorilor, permitandu-le sa economiseasca apa si conservarea mediului in timp ce se bucura de propria piscina de inot.