Pre-filtru Hydrospin

Astral Pool Astral Pool

45289

Garantie: 2 ani

Nou

9999 Produse

In stoc

Hydrocyclone este un dipozitiv cu pre-filtru pentru curatare, care pote fi montat atat la sistemele de filtrare noi cat si la cele existente. Acesta este capabil de a trata debituri de pana la 30m3 / h, cu o presiunea maxima de lucru de 2,5 bari.

Mai multe detalii

2 665,73 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29

Hydrospin - pre-filtru pentru piscine

Hydrocyclone este un dipozitiv cu pre-filtru pentru curatare, care pote fi montat atat la sistemele de filtrare noi cat si la cele existente. Acesta este capabil de a trata debituri de pana la 30m3 / h, cu o presiunea maxima de lucru de 2,5 bari. Este montat intre pompa si filtru si separa materiile solide de pana la 40 microni, reducand astfel la jumatate cantitatea de apa consumata la curatare sistemului de filtrare. Hydrospin are un dispozitiv de colectare a solidelor cu trei zone separate (decantare, clarificarea si opacifierea). Acesta poate fi curatat folosind doar cinci litri de apa fara a trebui sa opriti pompa de recirculare a apei din piscina.

Garantie2 ani
Debit30 mc/h
UMBuc
DestinatiePrivata
Tip produsPeriferice
Conexiune63 mm
Volum piscina recomandatpana la 150 mc
AstralPool este specializata in proiectarea, productia si distributia de sisteme si componente pentru piscine, atat private sau publice cat si pentru o serie de sectoare, inclusiv industria wellness, printr-o vasta retea de filiale si reprezentanti de vanzari in intreaga lume. In prezent, compania isi distribuie produsele in peste 170 de tari. Are proprietati subsidiare in peste 30 de tari, cu un total de 100 de filiale si reprezentante de vanzari. Cu o experienta de peste 40 de ani in piata, AstralPool este un membru al Grupului Fluidra, un grup multinaţional spaniol care are o experienta de peste 40 ani "specializata in dezvoltarea de aplicatii durabile pentru depozitare, manipulare, tratare si utilizare a apei. In fiecare an, peste 20.000 de profesionisti si 200.000 de piscine utilizeaza o parte din cele 15000 componente fabricate de  AstralPool. Dincolo de functionalitatea lor, produsele si solutiile AstralPool ofera un raspuns durabil la nevoile utilizatorilor, permitandu-le sa economiseasca apa si conservarea mediului in timp ce se bucura de propria piscina de inot.