Piscine Service

Nu esti logat

Intra in cont

Sistem tratare lampa UV Quantum 130mc

  • 9.390,97 Lei
  • Fără TVA: 7.891,57 Lei
Producător: Elecro Cod produs: Q-130-EU Disponibilitate: Precomanda Cantitate disponibila: 0 buc.
Selectati o optiune!
Quantum este o tehnologie noua pentru industria bazinelor de inot, cu beneficiul utilizarii si aprobarii de catre industriile de profil inalt, cum ar fi spitalele si companiile de purificare a apei potabile.

Tehnologie Nano Crystal
Quantum utilizeaza noua tehnologie Nano Crystal: o prima atentie a lumii stiintifice astazi; avand puterea de a steriliza apa de canalizare in apa potabila fara utilizarea de substante chimice. De fapt, unul dintre multele beneficii ale sistemului Quantum este o reducere semnificativa a substantelor chimice reziduale, cum ar fi clorul sau peroxidul de hidrogen.

Construit pentru a fi instalat cu usurinta in configuratia existenta, sistemul Quantum este complet sigur si semnificativ mai puternic decat clorul, peroxidul de hidrogen, UV sau ozonul.
Oxidarea fotocatalitica are un efect extrem de puternic, cu capacitatea de a distruge instantaneu virusii, bacteriile si agentii patogeni si are capacitatea de a transforma uleiul de soare, uree si alti contaminanti in forma moleculara inofensiva.

Elecro a dezvoltat primul oxidator fotocatalitic rentabil, special pentru industria bazinelor de inot. Nu numai ca elimina efectele secundare nedorite, cum ar fi ochii inflamati, pielea uscata, de mancarime, parul decolorat si mirosurile puternice, dar, de asemenea, face ca apa sa fie cristal si, cel mai important, nu creeaza riscuri pentru plamanii si sanatatea inotatorilor.

Fisa tehnica
Debit (mc/h)     28
Conexiune intrare/iesire (mm)     2" / 63-mm + reduceri 1½" / 50mm
Volum piscina publica (mc)     Pana la 130
Consum maxim     2 x 55W
Alimentare electrica (V)     230
Debit (l/h)     28000
Presiune maxima (bari)     3
Lampa     Presiune scazuta / iesire ridicata
Durata functionare lampa (ore)     14000
Protectie     IP65
Dozare     30mj / cm²
Dezinfectare     Oxidatorul fotocatalitic quantum (PCO) si radicalii hidroxil (OH)
Compatibil cu apa de mare     Da

Alimentare electrica: 230V Debit: 28 mc/h Garantie: 3 ani Presiune maxima (bar): 3 UM: Buc
Acorda o nota:
Produse asemanatoate