Generator aburi 9.0 kW Harvia Helix

Harvia Harvia

HGX90

Garantie: 2 ani

Nou

9999 Produse

In stoc

Harvia HGX 9.0kW este un generator de aburi compact dar eficient pentru uz privat sau public. Principiile de baza de proiectare au fost fiabilitate, functionare fara probleme si experienta de relaxare in baie de aburi.

Mai multe detalii

7 189,22 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29
Pentru o experienta placuta in baia de aburi.
Harvia HGX este o oaza de relaxare si stare de bine. Lasati caldura umeda sa va rasfete simturile si sa uitati de timp si graba pentru un moment.

Harvia HGX este un generator de abur compact, dar eficient pentru uz privat sau public. Principiile de baza de proiectare au fost fiabilitate, functionare fara probleme si experienta de relaxare in baie de aburi.

Harvia HGX este usor de instalat. Datorita designului sau compact, poate fi instalat intr-un spatiu mic. Generatorul de abur Harvia HGX este controlat de un panou de control elegant cu touch-screen. Functiile controlate sunt generatorul de abur, pompa de esente, iluminat si ventilator.

Pana la 3 unitati de putere suplimentare HGX11L pot fi legate cu generatorul de aburi de baza pentru a fi controlate cu acelasi panou de control.

Coletul contine:
- Generator de aburi
- Panou de control
- Senzor de temperatura
- Duza de aburi (1buc)

Specificatii Tehnice:Garantie2 ani
UMBuc
Putere kW9
DestinatiePrivata
Volum recomandatPana la 17 mc