Generator aburi 21.6 kW Harvia Helix Pro

Harvia Harvia

HGP22

Garantie: 2 ani

Nou

Produsul nu mai este in stoc

Generatorul de aburi Harvia HGP 21.6 kW este o oaza de relaxare si stare de bine. Lasati caldura umeda sa va rasfete simturile si sa uitati de timp si graba pentru un moment. Harvia HGP este un generator de abur compact, dar eficient pentru uz public.

Mai multe detalii

22 116,15 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29
Pentru o experienta placuta in baia de aburi.
Harvia HGP este o oaza de relaxare si stare de bine. Lasati caldura umeda sa va rasfete simturile si sa uitati de timp si graba pentru un moment.

Harvia HGP este un generator de abur compact, dar eficient pentru uz public. Principiile de baza de proiectare au fost fiabilitate, functionare fara probleme si experienta de relaxare in baie de aburi.

Harvia HGP este usor de instalat. Datorita designului sau compact, poate fi instalat intr-un spatiu mic. Generatorul de abur Harvia HGP este controlat de un panou de control elegant cu touch-screen. Functiile controlate sunt generatorul de abur, pompa de esente, iluminat si ventilator.

Generatorul de aburo Harvia HGP are incorporat valva de drenaj automata. Valva de drenaj automat clateste generatorul la intervale prestabilite sau cand acesta este oprit. Prin aceasta operatie se elimina calcarul precipitat in generator. Pentru a mentine generatorul de aburi in conditii optime este recomandat sa se curete depunerile de calcar la un interval regulat.

Pana la 3 unitati de putere suplimentare HGX11L pot fi legate cu generatorul de aburi de baza pentru a fi controlate cu acelasi panou de control.

Coletul contine:
- Generator de aburi
- Panou de control
- Valva de drenaz automata
- Pompa pentru esente
- Senzor de temperatura

Specificatii tehnice:Garantie2 ani
UMBuc
Putere kW21.6
DestinatiePublica
Volum recomandatPana la 42 mc