Sauna Infra-Rosu Radiant

Harvia Harvia

SGCxxx9BR

Garantie: 1 an

Nou

Sauna cu Infra-Rosu Harvia Radiant va permite sa va relaxati in caldura ori de cate ori simtiti nevoia. Sauna IR functioneaza pe baza elementelor din radiatorul de caldura care produce radiatie Infra-Rosu. Caldura este similara cu cea produsa de soare.

Mai multe detalii

Buc

Cere info

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29

Cabina de sauna cu IR Harvia Radiant

Cabina cu infrarosu RadiantHarvia Radiant - o investitie in bunastarea voastra.

Sauna cu Infra-Rosu Harvia Radiant va permite sa va relaxati in caldura ori de cate ori simtiti nevoia. Sauna IR functioneaza pe baza elementelor din radiatorul de caldura care produce radiatie Infra-Rosu. Caldura este similara cu cea produsa de soare. Caldura Infra-Rosu va ofera o stare de relaxare si revigorare. Sauna Harvia Radiant - o investitie in bunastarea voastra.

Elementele de incalzire din cabina cu Infra-Rosu produc caldura uscata. Caldura are efect profund in piele, ce ofera mai multe efecte pozitive. Acesta stimuleaza circulatia sangelui, relaxeaza musculatura, arde calorii, te elibereaza de stres si te relaxeaza atat fizic cat si mental.

INFORMATII TEHNICE
Sauna cu Infra-Rosu Harvia Radiant vine cu instructiuni clare de instalare, facand cabina usor de instalat. Cabina cu Infra-Rosu poate fi instalata in orice spatiu uscat, de exemplu in dormitor. Timpul de functionare si temperatura in cabina sunt stabilite cu usurinta cu ajutorul panoului de control. Sauna este gata de utilizare in mai putin de zece minute dupa ce este pornita. Luminile pot fi, de asemenea, pornite de la panoul de control. Ambele modele au un radio / CD player pentru a reda muzica preferata.

Saunele cu Infra-Rosu sunt realizate din cucuta, un lemn placut-parfumat, de culoare deschisa asemanator pinului. Suprafata exterioara este din nuanta de furnir de nuc negru.

Saunele cu Infra-Rosu au un design modern si o multime de suprafete de sticla. Elementele mari de incalzire au fost plasate astfel incat caldura sa aibe efect pe toate partile corpului. Deoarece Sauna IR poate provoca transpiratie intensa, bancile si podeaua trebuiesc protejate (de exemplu, cu un prosop). Bancile sunt detasabile pentru curatare facila.

Caldura Infra-Rosu nu produce radiatii nocive sau daunatoare. Cu toate acestea, datorita cresterii  temperaturii tesutului cauzate de caldura, trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra inainte de a utiliza cabina cu Infra-Rosu, daca sunteti gravida sau cu probleme de sanatate.

Harvia RadiantSGC0909BRSGC1210BR
Elemente incalzire45
Locuri12
Latime mm9001200
Adancime mm9001050
Inaltime mm19101910
Greutate kg82117
Putere1340 W1820 W
Siguranta10A, cu impamantare10A, cu impamantare
Garantie1 an
UMBuc
Numar utilizatori1-2
Tip montajModular
Tip sobaInfra-Rosu
DestinatiePrivata