Robot piscina Ultra 250

Astral Pool Astral Pool

60140

Garantie: 2 ani

Nou

9999 Produse

In stoc

Ultra 250 - un robot nou pentru piscine publice de pana la 25m lungime. Include giroscop pentru o acopereri cat mai buna a suprafetei piscinei. Curata radierul, peretii si linia apei in cicluri de 3, 4 sau 5 ore.

Mai multe detalii

12 679,93 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29
Noul robot Ultra 250 pentru piscine publice de pana la 25m lungime. Beneficiaza de 3 programe: 3 ore (curata doar radierul), 4 ore (curata radierul si peretii) si unul de 5 ore (curata radierul, peretii si linia apei). Are inclus cablu de 3m, telecomanda si carut de transport. , beneficiaza de 3 motoare de curatare. Motorul de pompare are o capacitate de 16.4 mc/h. Acest robot pentru piscine comerciale beneficiaza de 2 ani garantie.

Sursa de alimentare beneficiaza de o interfata intuitiva cu diferite optiuni:
- intarziere pornire ciclu curatare (2 ore): murdaria este lasata sa se depuna inainte de a porni curatarea
- Alarma LED pentru sac plin
- Selectare nivel de curatare: intens, normal, fin.
- Selectie ciclu curatare
- Optimizarea curatarii prin selectarea formei piscinei
- Detectie obstacole
Garantie2 ani
UMBuc
DestinatiePublica
Volum apa filtrata16.4
Tip periePVA
Lungime cablu30
Carucior stocareDA
Zona curatarePodea si pereti
TelecomandaDA
Lungime max. piscina25
Tip robotElectronic
AstralPool este specializata in proiectarea, productia si distributia de sisteme si componente pentru piscine, atat private sau publice cat si pentru o serie de sectoare, inclusiv industria wellness, printr-o vasta retea de filiale si reprezentanti de vanzari in intreaga lume. In prezent, compania isi distribuie produsele in peste 170 de tari. Are proprietati subsidiare in peste 30 de tari, cu un total de 100 de filiale si reprezentante de vanzari. Cu o experienta de peste 40 de ani in piata, AstralPool este un membru al Grupului Fluidra, un grup multinaţional spaniol care are o experienta de peste 40 ani "specializata in dezvoltarea de aplicatii durabile pentru depozitare, manipulare, tratare si utilizare a apei. In fiecare an, peste 20.000 de profesionisti si 200.000 de piscine utilizeaza o parte din cele 15000 componente fabricate de  AstralPool. Dincolo de functionalitatea lor, produsele si solutiile AstralPool ofera un raspuns durabil la nevoile utilizatorilor, permitandu-le sa economiseasca apa si conservarea mediului in timp ce se bucura de propria piscina de inot.