Robot piscina Aquanaut 450

Hayward Hayward

PHS42CSTELC

Nou

18 Produse

Robotul de curatare prin aspirare AquaNaut® 450 este proiectat cu tehnologii brevetate pentru a oferi o curatenie temeinica si fiabila pentru piscine de diferite forme, dimensiuni, debite si tipuri de reziduri. Robotul Aquanaut 450 este recomandat pentru piscine cu marimi de pana la 10x6m, lungimea furtunului fiind de 12m.

Mai multe detalii

2 162,66 lei

TVA inclus

2 276,49 lei

-5%

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29

Robotul de curatare prin aspirare AquaNaut® 450 este proiectat cu tehnologii brevetate pentru a oferi o curatenie temeinica si fiabila pentru piscine de diferite forme, dimensiuni, debite si tipuri de reziduri.

Robotul Aquanaut 450 este recomandat pentru piscine cu marimi de pana la 10x6m (necesita o pompa de minim 0.75 CP), lungimea furtunului fiind de 12m.
Robotul Aquanaut 450 este potrivit pentru diferite tipuiri de piscine: din beton vopsite, placate cu mozaic, liner sau cu finisaj din fibra de sticla

Roti independente (4-wheel drive)
Cu cele 4 roti robuste robotul Aquanaut 450 isi poate mentine puterea si echilibru in piscinele adanci.

Manevreaza reziduurile mari fara a se infunda
Tehnologia variabila de turbine cu palete patentata V-Flex ™ maximizeaza puterea de aspirare la aproape orice debit, ceea ce il face perfect pentru utilizarea in piscine echipate cu pompe cu turatie variabila.

Navigheaza peste orice suprafata
Benzile robuste de rulare patentate asigura putere si manevrabilitate superioara pentru urcare si obstacole

Mentine aspiratia constanta
Rolele reglabile brevetate mentin aspiratia optima pe suprafete neregulate

Curatare completa
Multiplele secvente de directie pre-programate asigura o acoperire completa a piscinei.

Aspiratie optima la aproape orice flux
Trei duze usor interschimbabile imbunatatesc trecerea murdariei prin robot si performantele de aspirare, facandu-l ideal pentru utilizarea in piscine cu pompe cu viteza variabila.

Furnizat impreuna cu recipient de pre-filtrare pentru a nu creste presiunea din filtrul piscinei odata cu retinere murdariei.

* Capacitatea de urcare pe perete si de acoperire a piscinei poate fi afectata de forme specifice de piscine sau suprafete. Robotul nu poate urca pe perete, in anumite conditii.