Pompa piscina Maxim, 66 mc/h, 400V

Astral Pool Astral Pool

08004

Garantie: 2 ani

Nou

9999 Produse

In stoc

Pompa pentru piscina Maxim, debit 66 mc/h, alimentare 400V, putere 4.5 CP, conexiune 90 mm.

Mai multe detalii

5 868,15 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29

Inalta performanta si mentenanta facila
Pompa autoamorsantade inalta performanta Astral MAXIM a fost dezvoltata pentru piscine publice iar plasticul tehnic de rezistenta inalta folosit la fabricare garanteaza o durata de viata lunga. Cu un design adaptat la cerintele piscinelor publice, pompa Astral Maxim este realizata in intregime din materiale plastice tehnice. Pompa Astral Maxim include de asemenea un prefiltru cu o capacitate de 8 litri. Prefiltru poate fi inlocuit la toate modelele si are o cheie standard pentru a facilita deschiderea.

Caracteristici pompa Astral Maxim:
Materiale
Corpul difuzorului este din polipropilena sirotor facut din Luranyl ® care ofera rezistenta mecanica mare la temperaturi ridicate. Arborele motorului si toate componentele metalice aflate in contact cu apa sunt realizate din otel inoxidabil AISI-316. Carcasa mecanica include de asemenea otel inoxidabil AISI-316 si oxid de aluminiu pentru componentele care nu sunt in miscare, material de puritate mare, care ii confera rezistenta la presiune si temperatura.
Motorul
Motor Eurotension cu protectie IP-55 si izolatie clasa F. Izolatie dubla in jurul axului motorului pentru a proteja impotriva jeturilor de apa.
Rulmenti 2RS
Aceste sigilii sunt protejate de doua placi sigilate din cauciuc cu placiturnata, care impiedica patrunderea de particule solide in rulment. Acest tip de rulment permite sa lucreze in medii umede si la temperaturi ridicate.
Accesorii
Include fitinguri de 3" pentru conectarea la aspiratia si refularea pompei.

Capacitate mare, prefiltru usor de deschis
Prefiltru de 8 litri din polipropilena, un material care il doteaza cu rigiditate si rezistenta mai mare. Aceasta include de asemenea o cheie standard pentru a facilita deschiderea.

Izolare completa de coroziune
Am realizat izolare completa la coroziune si temperaturi ridicate datorita utilizarii de otel inoxidabil AISI 316 pentru partile aflate in contact cu apa si oxid de aluminiu la garniturile mecanice. Protectia motorului Clasa F ii permite sa tolereze temperaturile interne de pana la 155 ° C.

Potrivita pentru piscine publice, jeturi hidromasaj, cascade cervicale, etc.


Caracteristici tehnice:

Alimentare: 400V
Amperi: 7.4
P1: 4.06
P2: 3.30
CP: 4.5
Debit: 66 mc/h la 10 m.c.a.
Conexiune: 90 mm

Garantie2 ani
Debit66 mc/h
UMBuc
Putere CP4.5
Putere kW3.3
DestinatiePublica
Tip produsPompă
Conexiune90 mm
Volum piscina recomandatpana la 264 mc
Alimentare electrica400V
AstralPool este specializata in proiectarea, productia si distributia de sisteme si componente pentru piscine, atat private sau publice cat si pentru o serie de sectoare, inclusiv industria wellness, printr-o vasta retea de filiale si reprezentanti de vanzari in intreaga lume. In prezent, compania isi distribuie produsele in peste 170 de tari. Are proprietati subsidiare in peste 30 de tari, cu un total de 100 de filiale si reprezentante de vanzari. Cu o experienta de peste 40 de ani in piata, AstralPool este un membru al Grupului Fluidra, un grup multinaţional spaniol care are o experienta de peste 40 ani "specializata in dezvoltarea de aplicatii durabile pentru depozitare, manipulare, tratare si utilizare a apei. In fiecare an, peste 20.000 de profesionisti si 200.000 de piscine utilizeaza o parte din cele 15000 componente fabricate de  AstralPool. Dincolo de functionalitatea lor, produsele si solutiile AstralPool ofera un raspuns durabil la nevoile utilizatorilor, permitandu-le sa economiseasca apa si conservarea mediului in timp ce se bucura de propria piscina de inot.