Duza refulare ABS pentru perete seria MT-3

CPA Piscine CPA Piscine

2220100

Nou

9999 Produse

In stoc

Unul din cei mai importani factori in faza de proiectare a piscinei il reprezinta realizarea unei recirculari eficiente si uniforme a apei din piscina. Functia specifica duzei de refulare este de a crea un curent in piscina folosind apa returnata de la sistemul de filtrare.

Mai multe detalii

38,33 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29


Duza refulare ABS pentru peretele piscinei de beton

Unul din cei mai importani factori in faza de proiectare a piscinei il reprezinta realizarea unei recirculari eficiente si uniforme a apei din piscina. Functia specifica duzei de refulare este de a crea un curent in piscina folosind apa returnata de la sistemul de filtrare. Tipul piscinei si debitul necesar va determina numarul duzelor necesare. Pozitionarea duzelor este de asemenea importanta, o circulare uniforma a apei poate elimina posibilitatea formarii de suprafete “moarte" (portiuni unde apa nu este recirculata). In piscinele cu separator/skimer (pozitionat cu gura de deschidere indreptata spre vanturile predominante), duzele de refulare trebuie sa fie pozitionate pe peretele opus sau pe partea laterala. In piscinele prevazute cu canal deversor, se recomanda instalarea duzelor de refulare pe fundul piscinei sau in partea de jos a peretelui lateral.

Debitul se poate selecta in functie de necesitati prin ajustarea bilei din interior, acesta poate fi de 3, 4.5 sau 7 metri cubi / ora.

Debit7 mc/h
UMBuc
Placare piscinaBeton