Liner piscina din PVC Unicolor

Flag Pool Flag Pool

Nou

480 Produse

In stoc

Membrana sintetica din PVC Unicolor plastifiat cu grosimea de 1.5mm, fabricata prin procesul de turnare. Confectionata din straturi de plastisol cu diferite proprietati fizico-chimice si intarit cu plasa din poliester. Diferite culori.

Mai multe detalii

85,52 lei

TVA inclus

mp

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29

Liner piscina din PVC 1.5mm Unicolor

NOUA GENERATIE FLAGPOOL (NG11), un nou concept de PVC pentru placarea piscinelor: Un liner PVC conceput pentru a rezista la apa, proteja si decora piscina, solutia potrivita pentru structuri noi si pentru renovarea celor deja existente. FLAGPOOL asigura intotdeauna un rezultat perfect estetic.
FLAGPOOL este un liner PVC obtinut prin pulverizare, compus din Plastisol cu proprietati fizico-chimice speciale si plasa de poliester pentru armare. FLAGPOOL respecta pe deplin standardul european EN 15836-2/2010.
FLAGPOOL NG11 este potrivit pentru orice solutie de constructie a piscinei: beton, prefabricate din beton, prefabricate cu panouri metalice. Acesta poate fi folosit pentru a acoperi piscine private sau publice si aqua-parcuri.

Principalele caracteristici ale liner-ului PVC FLAGPOOL pentru piscina sunt urmatoarele:
- Rezistenta mare la agenti din atmosfera si la razele UV
- Rezistenta ridicata impotriva microorganismelor - Bio Shield
- Rezistenta mecanica mare
- Insensibilitate la cicluri cald / rece
- Rezistenta la perforare
- Capacitate excelenta de sudare
- Rezistenta impotriva substantelor chimice standard pentru tratarea apei din piscine placate cu liner de protectie din PVC.

STANDARD DE PRODUCTIE

Grosime - 1.5 mm
Latime rola - 1,60 m
Lungime rola - 25 m
ROLA - 40 mp

UMmp