StarLight - Iluminare LED plutitoare

Astral Pool Astral Pool

53937

Garantie: 2 ani

Nou

9999 Produse

In stoc

StarLight este lampa LED pentru iluminare ambientala utilizata in piscinele de exterior sau interior. Aceasta pluteste pe apa iar bateria reincarcabila are o autonomie de pana la 20 ore.

Mai multe detalii

731,14 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29


StarLight - Iluminare LED plutitoare

Senzatii infinite de lumini culorate si apa
- Pentru piscine interioare sau exterioare sau alte aplicatii.
- Posibilitatea de a alege dintre cele trei forme care redau 16 culori.
- Tehnoligie wireless (fara fire) si reincarcabile.
- Autonomie a bateriei de la 8 pana la 20 ore de functionare.
- Emisii reduse de carbon, economisire a energiei si mediu de productie ecologic.
- Incarcare prin inductie fara fir Neoteric.
- Durata mare de viata, LED-uri RGB cu luminozitate de inalta tehnologie si baterie reincarcabila incorporata in lampa.
- Grad mare de protectie si izolare, pana la IP67. (Nu se aplica la baza de incarcare prin inductie, adaptor sau telecomanda)
- De mare tenacitate impotriva deformarilor, nu se deformeaza usor.

StarLight este mai mult decat o lampa de exterior, este un concept inovativ in iluminare pentru piscina dumneavoastra sau a gradinei. Aceasta beneficiaza de 16 culori si diferite programe de iluminare. StarLight a fost conceputa pentru iluminare la interior sau la extrior si poate chiar pluti pe apa  din piscina.

Aveti posibilitatea de a alege intre cele 3 forme: Altair, Sirio si Vega. Telecomanda cu inflarosu va ofera posibilitatea de a alege intre cele 16 culori pentru a crea lumina ambientala perfecta pentru dumneavoastra. Cu o autonomie a bateriei de pana la 20 ore, tot ce trebuie sa faceti este sa o reincarcati StarLight prin plasarea aceteia in baza de incarcare.

Caracteristicile unice ale StarLight va ofera posibilitatea de a va bucura de senzatii infinite de lumini colorate se apa.

Dimensiuni:
     StarLight Altair - forma ovala cu latimea de 29 cm si inaltimea de 32 cm.
     StarLight Sirio - forma rotunda cu diametrul 35 cm.
     StarLight Vega - forma ovala cu latimea de 35 cm si inaltimea de 27 cm.

Pachetul include: lampa LED, baza pentru reincarcare cu adaptor si telecomanda.
Garantie2 ani
UMBuc
TehnologieLED RGB
AstralPool este specializata in proiectarea, productia si distributia de sisteme si componente pentru piscine, atat private sau publice cat si pentru o serie de sectoare, inclusiv industria wellness, printr-o vasta retea de filiale si reprezentanti de vanzari in intreaga lume. In prezent, compania isi distribuie produsele in peste 170 de tari. Are proprietati subsidiare in peste 30 de tari, cu un total de 100 de filiale si reprezentante de vanzari. Cu o experienta de peste 40 de ani in piata, AstralPool este un membru al Grupului Fluidra, un grup multinaţional spaniol care are o experienta de peste 40 ani "specializata in dezvoltarea de aplicatii durabile pentru depozitare, manipulare, tratare si utilizare a apei. In fiecare an, peste 20.000 de profesionisti si 200.000 de piscine utilizeaza o parte din cele 15000 componente fabricate de  AstralPool. Dincolo de functionalitatea lor, produsele si solutiile AstralPool ofera un raspuns durabil la nevoile utilizatorilor, permitandu-le sa economiseasca apa si conservarea mediului in timp ce se bucura de propria piscina de inot.