Access Point Wifi Lumiplus LED

Astral Pool Astral Pool

59131

Garantie: 2 ani

Nou

9998 Produse

In stoc furnizor

Access Point Lumiplus LED Wifi. LumiPlusLED APP este o aplicatie care permite controlul proiectoarelor subacvatice cu LED Astral Pool de la un smartphone sau o tableta, iOS (iPhone / iPad) si dispozitive Android. Aplicatia permite interactiunea cu modulatorul LumiPlus folosind tehnologia WiFi prin conectarea unui smartphone sau tableta la Access Point-ul Wi-Fi LumiPlus.

Mai multe detalii

1 444,92 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29
LumiPlusLED este o aplicatie care permite controlul proiectoarelor subacvatice LED-ul Astral Pool de la un smartphone sau o tableta, iOS (iPhone / iPad) si dispozitive Android. Aplicatia permite interactiunea cu modulatorul LumiPlus folosind tehnologia WiFi prin conectarea unui smartphone sau tableta la Access Point-ul Wi-Fi LumiPlus.

In cazul in care piscina are un modulator LumiPlus instalat (cod 27818), prin conectarea Access Point Wifi Lumiplus LED la acesta puteti controla orice proiector LumiPlus cu un smartphone sau o tableta.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit direct din codul QR sau de la urmatoarele adrese in functie de sistemul de operare:
Apple: www.lumiplusled-ios.astralpool.com

Android: www.lumiplusled-android.astralpool.com

Garantie2 ani
UMBuc
Tip produsAccesorii iluminare
AstralPool este specializata in proiectarea, productia si distributia de sisteme si componente pentru piscine, atat private sau publice cat si pentru o serie de sectoare, inclusiv industria wellness, printr-o vasta retea de filiale si reprezentanti de vanzari in intreaga lume. In prezent, compania isi distribuie produsele in peste 170 de tari. Are proprietati subsidiare in peste 30 de tari, cu un total de 100 de filiale si reprezentante de vanzari. Cu o experienta de peste 40 de ani in piata, AstralPool este un membru al Grupului Fluidra, un grup multinaţional spaniol care are o experienta de peste 40 ani "specializata in dezvoltarea de aplicatii durabile pentru depozitare, manipulare, tratare si utilizare a apei. In fiecare an, peste 20.000 de profesionisti si 200.000 de piscine utilizeaza o parte din cele 15000 componente fabricate de  AstralPool. Dincolo de functionalitatea lor, produsele si solutiile AstralPool ofera un raspuns durabil la nevoile utilizatorilor, permitandu-le sa economiseasca apa si conservarea mediului in timp ce se bucura de propria piscina de inot.