Grup filtrare pentru piscine

Exista un produs.

Pomparea si filtrarea sunt pasii de baza pentru purificarea unei piscine, intrucat echipamentele sunt delicate si necesita protectie fata de agentii externi. Aici gasesti oferta noastra de grupuri de filtrare pentru piscina, la cele mai mici costuri, executat in conformitate cu standardele tehnologice actuale, rezistent si potrivit nevoilor part...

Pomparea si filtrarea sunt pasii de baza pentru purificarea unei piscine, intrucat echipamentele sunt delicate si necesita protectie fata de agentii externi. Aici gasesti oferta noastra de grupuri de filtrare pentru piscina, la cele mai mici costuri, executat in conformitate cu standardele tehnologice actuale, rezistent si potrivit nevoilor particulare ale clientului. Protejeaza sanatatea tuturor persoanelor cu acces la piscina cu nisip, compus din pompa si filtru cu vana multiport!

Mai putin
Mai mult
  • Sistem filtrare compact Big Mac
    1010027

    Pomparea si filtrarea sunt pasii de baza pentru purificarea unei piscine. Pompa si filtrul sunt importante si destul de delicate si au nevoie de protectie fata de agentii externi. Prin urmare, utilizarea unei camere tehnice compacte este una dintre cele mai bune solutii de pe piata.

    10 574,47 lei