Sistem inot contracurent Marlin II, 3 CP, 400V

Astral Pool Astral Pool

35376

Nou

9999 Produse

In stoc

Sistemul complet de inot contra-curent Marlin II va ofera facilitatile unui antrenament fara a parasi propria piscina. Echipat cu pompa de 3CP trifazata, panou electric cu comanda pneumatica, nisa incastrare si fata din ABS

Mai multe detalii

8 551,58 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29

Incape in propria piscina!

Sistemul complet de inot contra-curent Marlin va ofera facilitatile unui antrenament fara a parasi propria piscina. Indiferent de dimensiunea piscinei, veti avea posibilitatea de a inota impotriva un puternic curent de apa cu bule, practicand stilul dvs. preferat de inot, fara a va deplasa din locul in care inotati.

Acesta a fost proiectat si construit cu maxima atentie data fiind durabilitatea, materialele rezistente la coroziune (din otel inoxidabil si din material plastic) si poate fi instalat in cele doua variante de bazine din beton: placate cu liner sau mozaic de sticla vitroceramica.

Operare
Acesta este un sistem de sine statator, independent de ciclul hidraulic al piscinei. Apa din piscina este aspirata prin gratarul din partea din fata a panoului si refulata prin duza din centru panoului frontal. Directia si intensitatea jetului de apa poate fi reglat prin ajustarea duzei de control. O supapa de aer, de asemenea, situata pe panoul frontal, regleaza fluxul de bule de aer din apa, utilizand sistemul Venturi.

Dispozitivul de inot contra curent are un design inovativ si conceput ca un Kit complet (panou frontal din ABS, nisa de incastrare in beton,  panou de control cu actionare pneumatica si pompa pentru jet) intr-un element care va adauga valoare semnificativa piscinei dumneavoastra. Un produs extrem de competitiv datorita ficilitatilor de top a gamei hidraulice.

Exista posibilitatea atasarii unor manere panoului frontal (optional).
Pentru piscinele cu liner aveti nevoie de un kit de garnituri speciale pentru montajul in piscinele cu liner (optional).

Caracteristici:
Debit pompa: 43 mc/h la 10 metri coloana de apa (1 bar)
Putere: 3CP
Alimentare electrica: 400V
Zgomot: 75 dB

Debit43 mc/h
UMBuc
Placare piscinaBeton
Alimentare electrica400V
AstralPool este specializata in proiectarea, productia si distributia de sisteme si componente pentru piscine, atat private sau publice cat si pentru o serie de sectoare, inclusiv industria wellness, printr-o vasta retea de filiale si reprezentanti de vanzari in intreaga lume. In prezent, compania isi distribuie produsele in peste 170 de tari. Are proprietati subsidiare in peste 30 de tari, cu un total de 100 de filiale si reprezentante de vanzari. Cu o experienta de peste 40 de ani in piata, AstralPool este un membru al Grupului Fluidra, un grup multinaţional spaniol care are o experienta de peste 40 ani "specializata in dezvoltarea de aplicatii durabile pentru depozitare, manipulare, tratare si utilizare a apei. In fiecare an, peste 20.000 de profesionisti si 200.000 de piscine utilizeaza o parte din cele 15000 componente fabricate de  AstralPool. Dincolo de functionalitatea lor, produsele si solutiile AstralPool ofera un raspuns durabil la nevoile utilizatorilor, permitandu-le sa economiseasca apa si conservarea mediului in timp ce se bucura de propria piscina de inot.