Gratar rigola ABS, latime 195 mm, h 22 mm, diverse culori

Astral Pool Astral Pool

Nou

Produsul nu mai este in stoc

Gratar modular transversal diverse culori: alb, bej, albastru, maro si albastru ocean cu latimea de 195 mm. Datorita elementului de fixare central, acesta poate poate fi montat atat pe laturile drepte ale piscinei dar si pe cele curbe.

Mai multe detalii

114,24 lei

TVA inclus

ML

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29
Gratar modular transversal diverse culori: alb, bej, albastru, maro si albastru ocean cu latimea de 195 mm.
Datorita elementului de fixare central, acesta poate poate fi montat atat pe laturile drepte ale piscinei dar si pe cele curbe.
Inaltimea este de 22 mm. Se recomanda ca spatiul destinat fixarii gratarului sa fie cu 5 mm mai mare decat gratarul pentru a permite demontarea si a avea spatiu de dilatare.
UMML
Tip montajModular
AstralPool este specializata in proiectarea, productia si distributia de sisteme si componente pentru piscine, atat private sau publice cat si pentru o serie de sectoare, inclusiv industria wellness, printr-o vasta retea de filiale si reprezentanti de vanzari in intreaga lume. In prezent, compania isi distribuie produsele in peste 170 de tari. Are proprietati subsidiare in peste 30 de tari, cu un total de 100 de filiale si reprezentante de vanzari. Cu o experienta de peste 40 de ani in piata, AstralPool este un membru al Grupului Fluidra, un grup multinaţional spaniol care are o experienta de peste 40 ani "specializata in dezvoltarea de aplicatii durabile pentru depozitare, manipulare, tratare si utilizare a apei. In fiecare an, peste 20.000 de profesionisti si 200.000 de piscine utilizeaza o parte din cele 15000 componente fabricate de  AstralPool. Dincolo de functionalitatea lor, produsele si solutiile AstralPool ofera un raspuns durabil la nevoile utilizatorilor, permitandu-le sa economiseasca apa si conservarea mediului in timp ce se bucura de propria piscina de inot.