Piscine Service

Nu esti logat

Intra in cont

Despre noi


Piscineservice.ro este magazinul online al companiei S.C. Piscine Service S.R.L.

Ca urmare a eforturilor noastre sustinute de a imbunatati experienta vizitatorilor pe siteul www.piscineservice.ro , la Gala Premiilor in e-Commerce editia 2014 am fost rasplatiti cu locul 1 in competitia magazinelor online romanesti din categoria "Casa si Gradina". 

Piscine Service are o experienta acumulata de peste 20 ani in executia, montajul si intretinerea piscinelor.

Magazinul nostru de comert electronic a fost conceput pentru a usura formalitatile de comanda, livrare si plata a echipamentelor, accesoriilor si consumabilelor pentru piscine sau saune.

Piscine Service vine in intampinarea clientilor sai cu o gama foarte vasta si variata de produse, adaptabila oricarui buget, avand cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate, precum si o multitudine de oferte.

Obiectul principal de activitate al companiei este proiectarea, constructia, comercializarea si montarea de echipamente pentru piscina si sauna, accesorii pentru piscine & saune, precum si consultanta tehnica profesionala.


Compania noastra este formata dintr-o echipa de profesionisti cu experienta in materie de proiectare si constructii piscine, plina de entuziasm, avand ca principal obiectiv satisfacerea celor mai pretentiosi clienti, atat din punct de vedere al calitatii produselor, cat si a serviciilor oferite.  


Pentru orice informatii legate de produsele si serviciile oferite, va rugam sa ne contactati prin una din metodele de mai jos:


S.C. Piscine Service S.R.L.
Sediul: Str. Petricani, Nr 18B, Sector 2, Bucuresti.


E-mail: 

office@piscineservice.ro

sales@piscineservice.ro


Telefoane:
Departamentul de vanzari: 0743 155 767
Suport tehnic: 031 424 32 29