Promo
Spargatoare de gheata pentru piscine

Spargatoare de gheata pentru piscine

Astral Pool Astral Pool

2702124

Nou

50 Produse

Spargatoarele de gheata se fixeaza pe tot perimetrul piscinei sau in diagonala (daca forma piscinei va permite acest lucru) Spargatoarele de gheata sunt conectate intre ele cu ajutorul unui carlig inclus in pret. Lungimea unui spargator de gheata este de 0.5 m.

Mai multe detalii

20,64 lei

TVA inclus

29,49 lei

-30%

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29

Spargatoare de gheata pentru piscine

Spargatoarele de gheata se fixeaza pe tot perimetrul piscinei sau in diagonala (daca forma piscinei va permite acest lucru) Spargatoarele de gheata sunt conectate intre ele cu ajutorul unui carlig inclus in pret. Lungimea unui spargator de gheata este de 0.5 m. Furnizat impreuna cu nisip. Spargatoarele de gheata sunt de culoare neagra.

UMBuc
AstralPool este specializata in proiectarea, productia si distributia de sisteme si componente pentru piscine, atat private sau publice cat si pentru o serie de sectoare, inclusiv industria wellness, printr-o vasta retea de filiale si reprezentanti de vanzari in intreaga lume. In prezent, compania isi distribuie produsele in peste 170 de tari. Are proprietati subsidiare in peste 30 de tari, cu un total de 100 de filiale si reprezentante de vanzari. Cu o experienta de peste 40 de ani in piata, AstralPool este un membru al Grupului Fluidra, un grup multinaţional spaniol care are o experienta de peste 40 ani "specializata in dezvoltarea de aplicatii durabile pentru depozitare, manipulare, tratare si utilizare a apei. In fiecare an, peste 20.000 de profesionisti si 200.000 de piscine utilizeaza o parte din cele 15000 componente fabricate de  AstralPool. Dincolo de functionalitatea lor, produsele si solutiile AstralPool ofera un raspuns durabil la nevoile utilizatorilor, permitandu-le sa economiseasca apa si conservarea mediului in timp ce se bucura de propria piscina de inot.