Dozator clor plutitor Shark

Astral Pool Astral Pool

36620

Nou

9999 Produse

In stoc

Dozator plutitor din seria Shark pentru clor solid stabilizat sau brom. Permite dozarea cu usurinta a chimicalelor in piscina datorita formei sale ergonomice. Debitul este reglabil datorita sistemului de reglaj din partea inferioara.

Mai multe detalii

58,98 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29

Dozator clor plutitor

Dozator plutitor din seria Shark pentru clor solid stabilizat sau brom. Permite dozarea cu usurinta a chimicalelor in piscina datorita formei sale ergonomice. Debitul este reglabil datorita sistemului de reglaj din partea inferioara. Fabricat din polistiren inpact ridicat, acest model are un finasaj mat ca a unui rechin. Are o capacitate de 5 tablete de 200 grame.

UMBuc
AstralPool este specializata in proiectarea, productia si distributia de sisteme si componente pentru piscine, atat private sau publice cat si pentru o serie de sectoare, inclusiv industria wellness, printr-o vasta retea de filiale si reprezentanti de vanzari in intreaga lume. In prezent, compania isi distribuie produsele in peste 170 de tari. Are proprietati subsidiare in peste 30 de tari, cu un total de 100 de filiale si reprezentante de vanzari. Cu o experienta de peste 40 de ani in piata, AstralPool este un membru al Grupului Fluidra, un grup multinaţional spaniol care are o experienta de peste 40 ani "specializata in dezvoltarea de aplicatii durabile pentru depozitare, manipulare, tratare si utilizare a apei. In fiecare an, peste 20.000 de profesionisti si 200.000 de piscine utilizeaza o parte din cele 15000 componente fabricate de  AstralPool. Dincolo de functionalitatea lor, produsele si solutiile AstralPool ofera un raspuns durabil la nevoile utilizatorilor, permitandu-le sa economiseasca apa si conservarea mediului in timp ce se bucura de propria piscina de inot.