Dozator clor-brom manual

Astral Pool Astral Pool

24429

Garantie: 2 ani

Nou

In stoc furnizor

Sistem de dozare manual Clor/Brom fabricat din ABS. Capacitate aproximativa: 3,5 kg de Tablete. Potrivit pentru montarea directa pe tubulatura de recirculare a apei din piscina, conexiune 1,5. Capac de inchidere cu sistem dublu de siguranta. Valve de reglare usor de operat.

Mai multe detalii

353,86 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29
Dozator clor sau brom semi-automat, fabricat din material plastic (ABS) rezistent. Capacitate aproximativa: 3.5 kg tablete. Sistem de inchidere cu siguranta dubla. Pentru piscine de pana la 60 mc pentru clor si 30 mc pentru brom. Furnizat cu semi-olandezi D50 pentru instalare facila. Se monteaza pe conducta de refulare a apei in piscina, dupa incalzitor (unde este cazul). inaltime: 405 mm.
Garantie2 ani
UMBuc
DestinatiePrivata
Volum recomandatPana la 60 mc
AstralPool este specializata in proiectarea, productia si distributia de sisteme si componente pentru piscine, atat private sau publice cat si pentru o serie de sectoare, inclusiv industria wellness, printr-o vasta retea de filiale si reprezentanti de vanzari in intreaga lume. In prezent, compania isi distribuie produsele in peste 170 de tari. Are proprietati subsidiare in peste 30 de tari, cu un total de 100 de filiale si reprezentante de vanzari. Cu o experienta de peste 40 de ani in piata, AstralPool este un membru al Grupului Fluidra, un grup multinaţional spaniol care are o experienta de peste 40 ani "specializata in dezvoltarea de aplicatii durabile pentru depozitare, manipulare, tratare si utilizare a apei. In fiecare an, peste 20.000 de profesionisti si 200.000 de piscine utilizeaza o parte din cele 15000 componente fabricate de  AstralPool. Dincolo de functionalitatea lor, produsele si solutiile AstralPool ofera un raspuns durabil la nevoile utilizatorilor, permitandu-le sa economiseasca apa si conservarea mediului in timp ce se bucura de propria piscina de inot.