Swim Spa Amazon

Aquavia SPA Aquavia SPA

AMSTDX

Garantie: 2

Nou

Noul Swim Spa Amazon de la Aquavia este un echipament nou si  original in care veti putea ramane in zona de inot ce se potriveste profilului dvs. in  timp ce va bucurati de hidromasajul dumneavoastra.

Mai multe detalii

Buc

Cere info

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29
Noul Swim Spa Amazon de la Aquavia este un echipament nou si  original in care veti putea ramane in zona de inot ce se potriveste profilului dvs. in  timp ce va bucurati de hidromasajul dumneavoastra. Swim Spa este disponibil in doua versiuni portabil sau ingropat. Pentru versiunea portabila, instalarea acestei mini-piscine si spa nu necesita un proiect de design prealabil sau de autorizatie de constructie, prin urmare, este usor de instalat si in doar o zi vei fi capabil sa  beneficiezi de un bazin de inot cu hidromasaj in propria dvs. casa.

Piscina Fitness & Spa


Cu Swim Spa Amazon, veti putea inota, veti putea face exercitii si va veti putea relaxa chiar in propria casa.   Zona piscinei este echipata cu 5 turbojeturi care va ofera un curent de apa puternic, ajustabil, in care veti putea efectua exercitii de inot sau alte activitati acvatice cum ar fi gimnastica acvatica,  cu increderea ca nu exista riscul accidentarilor sau caderilor. Din acest motiv este recomandat persoanel de orice varsta. Mai mult, instalarea va fi si mai facila deoarece accesul se poate face pe ambele parti.   Zona de hidromasaj este echipata cu un sejlong si doua locuri in sejut a caror ergonomie a fost studiata indeaproape.    Hidromasajul complet va va ajuta in lupta cu stresul, anxietatea, insomnia, problemele de circulatie, etc. El va va ajuta si la tratamentul durerilor mosculare sau osoase.

Design si calitate

Designul Swim Spa-ului Amazon a fost studiat astfel incat va fi un SPA  cu linii gentile, atente si elegante care va da on nota de eleganta si distinctie. Swim Spa-ul Amazon este construit integral in Europa, folosind cele mai avansate tehnologii. Cuva, structura si toate componentele sunt de cea mai inalta calitate.

Instalarea in 3 pasi

Dimensiunile Swim Spa-ului Amazon va ofera posibilitatea de a beneficia de SPA si piscina in acelasi timp in doar 10 m2. Instalarea este foarte usoara. Tot ceea ce trebuie sa va preocupe este gasirea celui mai bun loc pentru Swim Spa-ul Amazon, umplerea cu apa, conectarea acestuia si  utilizarea lui. Poate fi instalat atat la interior cat si la exterior.Specificatii Generale
StandardLuxe
Dimensiuni500 x 230 x 138 (± 2cm)500 x 230 x 138 (± 2cm)
Pozitii (sejut / intins)3 (2/ 1)6 (5/ 1)
Alimetare elctrica (A min. / A max.)                                230 V (5300 W / 8300W)230 V (6200 W / 9200W)
Capacitate apa                              8500 l.8500 l.
Greutate gol - plin780 Kg - 9380 Kg810 Kg - 9410 Kg
CaracteristiciStandardLuxe
Nr. total jeturi2125
Jeturi inot5 x Turbo jeturi5 x Turbo jeturi
Panou auxiliarNuDa
Lumina1x LED halogen1x LED halogen
Amplificator aerNuDa (1x 0.9kW)
Filtru Cartus1x 100 ft22x 100ft2
CascadaNuDa
Jeturi fantanaDaDa
Pompa masaj / inot2 x 3 CP2 x 3 CP
Tetiere11
Pompa filtrareDaDa
Putere incalzitor                                 3 kW3 kW
OzonatorDaDa
Structura internaInoxInox
CabinetDaDa
Prelata rigidaOptionalOptional
CromoterapieOptionalOptional
Jeturi inoxNuDa
Filtru cu nisip D500NuOptional
Garantie2
UMBuc
Transport Special1
Putere kW6.2
Numar utilizatori3
Tip montajSuprateran / Ingropat
DestinatiePublic / Privat
Jeturi25+5
Duze aer25
Aquavia Spa este o poveste despre hidroterapie şi a eforturilor umane depuse . De peste 15 ani suntem producatori de SPA-uri. Compania noastra a fost primul producator de spa-uri acrilice din Spania si, in acelasi timp, unul dintre primii producatori de SPA din Europa. SPA-urile sunt, probabil, cea mai buna investiţie pentru sanatatea familiei tale si starea ei de bine. Fiecare detaliu al SPAa-urilor Aquavia este bine conceput, oferindu-va cele mai bune SPA-uri disponibile pe piata astazi. Avem o gama larga de produse. Noi furnizam SPA-uri complet finisate – pentru uz privat si pentru utilizarea in scopuri comerciale. In 2007 am lansat prima piscina portabila pentru Fitness. Nici un  detaliu nu a fost trecut cu vederea în materie de design. Aquaviaspa sunt proiectate cu un obiectiv foarte clar: pentru a oferi fiabilitate maxima. Noi folosim doar componente de înaltă calitate. Am lucrat din greu pentru a realiza un produs eficient, sigur si usor de utilizat – tehnologie prietenoasa in SPA-urile noastre. Alaturate noua  si Experimenteaza Atingerea Aquaviaspa, locul perfect pentru a scapa de stres şi a-ti recastiga puterea prin relaxare in SPA-urile noastre.