Cazi baie cu hidromasaj publice, de SPA

Sunt 2 produse.

Lucrezi la construirea unui salon spa destinat uzului public? Ti-am pregatit o gama variata de cazi cu hidromasaj destinate spatiilor publice, subterane sau exterioare. Alege modelele dreptunghiulare clasice, daca vrei sa te incadrezi si la zona de inot, sau pe cele ovale pentru un nivel sporit de relaxare prin hidromasaj. Cauta varianta care ti...

Lucrezi la construirea unui salon spa destinat uzului public? Ti-am pregatit o gama variata de cazi cu hidromasaj destinate spatiilor publice, subterane sau exterioare. Alege modelele dreptunghiulare clasice, daca vrei sa te incadrezi si la zona de inot, sau pe cele ovale pentru un nivel sporit de relaxare prin hidromasaj. Cauta varianta care ti se potriveste cel mai bine si bucura-te de cele mai mici preturi de pe piata!

Mai putin
Mai mult
 • Spa Formentera
  16413

  Cada cu hidromasaj Formentera iese in evidenta prin originalitate, cu patru tetiere vizibile desupra nevelului apei. Cuva sa deosebita va asigura ca aceasta nu va trece neobservata.

   
 • Spa Coliseum
  20141

  Acesta cada cu hidromasaj este conceputa pentru uz public si este construita special pentru a fi montata ingropat. Complet echipata cu gratar de preaplin, sifon, sistem filtrare cu nisip, duze hidromasaj si suflanta de aer, vas compensator. Hidromasaj cu duze aer/apa de tip Venturi.