Spa Futura 40

Aquavia SPA Aquavia SPA

F40

Garantie: 2 ani

Nou

Aceasta cada cu hidromasaj se gaseste in diferite variante fiind perfect pentru fiecare familie. Aflandu-se in fruntea topului din gama Futura, pe locul culcat poti experimenta adevarata senzatie SPA oferita de Aquavia. Pentru cei ce vor cel mai bun produs de pe piata. Posibilitatea de a alege intre varianta ingropata sau supraterana.

Mai multe detalii

Buc

Cere info

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29

Cada cu hidromasaj Aquavia Futura 40 model Standard

Cea mai populara cada cu hidromasaj proiectata pentru confortul a 6 persoane care sa beneficieze de experianta unui masaj hidro-terapeutic datorita  confortului celor 6 locuri ergonomice, fiecare loc oferind un masaj unic orientat catre o zona specifica. Aceasta cada cu hidromasaj se gaseste in diferite variante fiind perfect pentru fiecare familie. Aflandu-se in fruntea topului din gama Futura, pe locul culcat poti experimenta adevarata senzatie SPA oferita de Aquavia. Pentru cei ce vor cel mai bun produs de pe piata. Posibilitatea de a alege intre varianta ingropata sau supraterana.

Specificatii generale
Specificatii generaleStandard
Dimensiuni216 x 198 x 90 (± 1cm)
Pozitii (sejut / culcat)6 (5/ 1)
Cerinte alimentare (Amp. mic / Amp. mare)230 V (5155 W / 8155W) (22,4 A / 35,5 A)
Capacitate apa980 l.
Greutate (gol / plin)300 Kg - 1310 Kg

Caracteristici tehnice
CaracteristiciStandard
Nr. toatal de jeturi42
Duze aer10
Control digitalda
 Structura metalicada
Control aer ventury silentios3
Filtru cartus de presiuneda
Cascada1
Tetiera3
Pompa masaj2 x 2 kW
Compresor900 W
Pompa filtrareda
Putere standard incalzitor3 kW

Optiuni
OptiuniStandard
Aromaterapie+Ozonator+ cromoterapieda
Termoizolatie dubla - economie energieoptional
Lambriu din lemn sinteticda
Prelata rigidada
Sistem audio + iluminare ELSoptional
Jeturi de Inoxda
Garantie2 ani
UMBuc
Transport Special1
Putere kW6.2
Numar utilizatori6
Tip montajSuprateran
DestinatiePrivata
Jeturi43
Duze aer10
Aquavia Spa este o poveste despre hidroterapie şi a eforturilor umane depuse . De peste 15 ani suntem producatori de SPA-uri. Compania noastra a fost primul producator de spa-uri acrilice din Spania si, in acelasi timp, unul dintre primii producatori de SPA din Europa. SPA-urile sunt, probabil, cea mai buna investiţie pentru sanatatea familiei tale si starea ei de bine. Fiecare detaliu al SPAa-urilor Aquavia este bine conceput, oferindu-va cele mai bune SPA-uri disponibile pe piata astazi. Avem o gama larga de produse. Noi furnizam SPA-uri complet finisate – pentru uz privat si pentru utilizarea in scopuri comerciale. In 2007 am lansat prima piscina portabila pentru Fitness. Nici un  detaliu nu a fost trecut cu vederea în materie de design. Aquaviaspa sunt proiectate cu un obiectiv foarte clar: pentru a oferi fiabilitate maxima. Noi folosim doar componente de înaltă calitate. Am lucrat din greu pentru a realiza un produs eficient, sigur si usor de utilizat – tehnologie prietenoasa in SPA-urile noastre. Alaturate noua  si Experimenteaza Atingerea Aquaviaspa, locul perfect pentru a scapa de stres şi a-ti recastiga puterea prin relaxare in SPA-urile noastre.