Spa Calypso

Aquavia SPA Aquavia SPA

43930

Garantie: 2 ani

Nou

Doriti sa aveti un spa la domiciliu, dar nu aveti spaţiu? Cu SPA Calypso va puteti bucura de o cada cu hidromasaj intens, fara a trebui sa va faceţi griji pentru spatiu, din cauza dimensiunilor sale mici, permite plasarea sa oriunde.

Mai multe detalii

Buc

Cere info

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29

Cada cu hidromasaj supraterana Calypso 

Doriti sa aveti un spa la domiciliu, dar nu aveti spaţiu? Cu SPA Calypso va puteti bucura de o cada cu hidromasaj intens, fara a trebui sa va faceţi griji pentru spatiu, din cauza dimensiunilor sale mici, permite plasarea sa oriunde. Cada cu hidromasaj Calypso dispune de 2 locuri (unul in sezut si unul intins). Dispune de 22 jeturi de hidroterapie si iese in evidenta prin design care este atat elegant cat si practic iar dimensiunile reduse va ofera o mare flexibilitate pentru a decide locul pentru instalare. Acum te poti bucura de un masaj complet, cromo-terapie, aroma-terapie si ozone cand ajungeti acasa.

Specificatii generale

Dimensiuni200 x 166 x 71 cm
Pozitii (sejut / culcat)2 (1/1)
Cerinte alimentare (Amp. mic / Amp. mare)230 V (3415 W / 5915 W)
Capacitate apa360 l
Greutate (gol / plin)197 kg - 557 kg

Caracteristici 
Nr. total de jeturi22                                 
Duze aer7
Nr. total injectoare pentru hidromasaj29
Control digitalDa
Filtru cartus de presiuneda
Cascada2
Pompa masaj2 kW
Compresor400 W
Pompa filtrareda
Putere standard incalzitor3 kW
Sifon scurgere2
Tetiere2

Optiuni                                        
Aromaterapie+Ozonator+ cromoterapie LEDDa
Lambriu din lemn sinteticGri sau Ipe
Prelata rigidaDa
Jeturi cromateDa
Cuva din acrilDa
Structura metalicaDa
Izolatie termica dublaOptional
Garantie2 ani
UMBuc
Transport Special1
Putere kW3.25
Numar utilizatori2
Tip montajSuprateran
DestinatiePrivata
Jeturi22
Duze aer7
Aquavia Spa este o poveste despre hidroterapie şi a eforturilor umane depuse . De peste 15 ani suntem producatori de SPA-uri. Compania noastra a fost primul producator de spa-uri acrilice din Spania si, in acelasi timp, unul dintre primii producatori de SPA din Europa. SPA-urile sunt, probabil, cea mai buna investiţie pentru sanatatea familiei tale si starea ei de bine. Fiecare detaliu al SPAa-urilor Aquavia este bine conceput, oferindu-va cele mai bune SPA-uri disponibile pe piata astazi. Avem o gama larga de produse. Noi furnizam SPA-uri complet finisate – pentru uz privat si pentru utilizarea in scopuri comerciale. In 2007 am lansat prima piscina portabila pentru Fitness. Nici un  detaliu nu a fost trecut cu vederea în materie de design. Aquaviaspa sunt proiectate cu un obiectiv foarte clar: pentru a oferi fiabilitate maxima. Noi folosim doar componente de înaltă calitate. Am lucrat din greu pentru a realiza un produs eficient, sigur si usor de utilizat – tehnologie prietenoasa in SPA-urile noastre. Alaturate noua  si Experimenteaza Atingerea Aquaviaspa, locul perfect pentru a scapa de stres şi a-ti recastiga puterea prin relaxare in SPA-urile noastre.