Cazi baie cu hidromasaj private

Sunt 3 produse.

Vrei sa iti deschizi un salon spa privat? Ti-am pregatit o gama variata de cazi cu hidromasaj, special concepute pentru uzul privat in centrele dedicate relaxarii. Cauta in portofoliul nostru varianta care ti se potriveste cel mai bine! Alege intre cazile de hidromasaj ingropate sau supraterane, pentru 4, 6 sau 8 persoane, in forma ergonomica sa...

Vrei sa iti deschizi un salon spa privat? Ti-am pregatit o gama variata de cazi cu hidromasaj, special concepute pentru uzul privat in centrele dedicate relaxarii. Cauta in portofoliul nostru varianta care ti se potriveste cel mai bine! Alege intre cazile de hidromasaj ingropate sau supraterane, pentru 4, 6 sau 8 persoane, in forma ergonomica sau cu program unic de masaj. Bucura-te de beneficiile terapiei prin hidromasaj cu echipamentele dedicate pe care ti le punem la dispozitie la cele mai mici preturi de pe piata!

Mai putin
Mai mult
 • Spa Futura 40
  F40

  Aceasta cada cu hidromasaj se gaseste in diferite variante fiind perfect pentru fiecare familie. Aflandu-se in fruntea topului din gama Futura, pe locul culcat poti experimenta adevarata senzatie SPA oferita de Aquavia. Pentru cei ce vor cel mai bun produs de pe piata. Posibilitatea de a alege intre varianta ingropata sau supraterana.

   
 • Spa Futura 20
  36623

  Cea mai populara Cada cu hidromasaj proiectata pentru confortul a 6 persoane care sa beneficieze de experianta unui masaj hidro-terapeutic. Datorita  confortului celor 6 locuri, aceasta Cada cu hidromasaj se gaseste in diferite variante fiind perfecta pentru fiecare familie.

   
 • Spa Calypso
  43930

  Doriti sa aveti un spa la domiciliu, dar nu aveti spaţiu? Cu SPA Calypso va puteti bucura de o cada cu hidromasaj intens, fara a trebui sa va faceţi griji pentru spatiu, din cauza dimensiunilor sale mici, permite plasarea sa oriunde.