Sauna Harvia Rondium

Harvia Harvia

S2015KLL

Garantie: 2 ani

Nou

Cabina de sauna Harvia Rondium este alegerea perfecta pentru amatorii de sauna care doresc sa se rasfete. O usa dubla rotunjita si decorata la exterior cu otel inoxidabil si lumini LED completeaza eleganta acestui model de sauna. Elementele decorative din otel inoxidabil in peretii exteriori creaza un aspect modern.

Mai multe detalii

Buc

Cere info

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29

Sauna Harvia Rondium, o cabina de sauna unicat.


Cabina de sauna Harvia Rondium este alegerea perfecta pentru amatorii de sauna care doresc sa se rasfete. O usa dubla rotunjita si decorata la exterior cu otel inoxidabil si lumini LED completeaza eleganta acestui model de sauna. Elementele decorative din otel inoxidabil in peretii exteriori creaza un aspect modern. Chiar si cadrul de baza este acoperit cu otel. Acest lucru ofera un aspect elegant, modern si ofera protectie impotriva umiditatii aproape de podea. Tratat termic lemnul de plop, plopul sau arinul este utilizat pentru panouri exterioare. Lemnul de aspen este folosit pe peretii interiori si pe tavan.
Interiorul gratios exclusiv al saunei, cu banci detasabile, din lemn de abachi si lemn de plop tratat termic. Zidul de piatra decorativ ofera aceastei saune un contrast elegant. Soba Topclass Combi este un incalzitor versatil mai ales pentru cei care se bucura de o sauna umeda cu o atmosfera aromatica. Sistemul de incalzire este controlat de o unitate de control combi Griffin digitala, care va permite sa controlati temperatura, umiditatea si iluminarea in sauna.
Harvia Colour Light aduce splendoarea de culori in sauna. Acesta este controlat de unitatea de control de lumini Griffin

Sauna Harvia Rondium este disponibila in trei dimensiuni: 1945 x 1505 mm, 1945 x 1945 mm, 2195 x 2195 mm. Acestea beneficiaza de un nivel de echipare Exclusive ce include o unitate de control Griffin Combi, sistem de cromoterapie cu unitate de control Griffin Colour Light, perete de piatra decorativa si elemente decorative din inox la exterior. Lemnul la interior poate fi din plop tremurator, iar la exterior din anin, plop tremurator sau plop tremurator tratat termic (thermo-wood).

Garantie2 ani
UMBuc
Transport Special1
Tip sobaElectrica
DestinatiePrivata