Cum Intretii Piscina Vara si in Extra-Sezon: Ghidul Iubitorilor de Piscine

sfaturi de intretinere piscina pentru vara si iernare

Fie ca se apropie sezonul cald si vrei sa pui bazinul de inot in functiune pentru o vara plina de distractii, fie ca sezonul scaldatului in aer liber e aproape de final si te pregatesti de intretinerea piscinei pe timp de iarna, in acest ghid gasesti sfaturi ca piscina ta sa functioneze in cele mai bune conditii pe tot parcursul anului!

Intretinerea anuala consta practic in 3 pasi:  pregatirea pentru vara, intretinerea pe timpul verii si pregatirea piscinei pentru iarna (iernarea).

Iata care sunt recomandarile specialistilor PiscineService.ro: de la ce echipamente si substante chimice sunt necesare pregatirii bazinului de inot (pentru sezon sau pentru extra-sezon), dar si ce ai de facut pentru a pastra apa curata si a iti proteja piscina de factorii ce afecteaza constructia in timpul iernii.

(more…)

Ghidul complet de tratare si intretinere a apei din piscina: ce tratamente si echipamente folosim

Toti vrem sa inotam intr-o piscina curata, cu o apa sanatoasa si cristalina. Iar pentru asta proprietarii de piscine private sau publice nu trebuie sa neglijeze procesele de ingrijire periodice ale bazinului. Dar ce presupun acestea, de ce sunt ele importante si care sunt costurile?

Fie ca esti la prima piscina sau vrei sa afli mai multe despre cum sa ai grija de strandul tau, ti-am pregatit un ghid complet de mentenanta a apei din piscina, cu o lista a tratamentelor de intretinere a apei, dar si ce echipamente si substante te ajuta sa tratezi apa piscinei si sa o mentii curata si sanatoasa pe tot parcursul anului.

(more…)

Sistemele smart de intretinere si monitorizare pentru piscina: cum iti tranformi piscina intr-una inteligenta

sistem-smart-de-monitorizare-pentru-piscina

Tehnologia a avansat chiar si in cazul piscinei: azi, te conectezi  la smartphone si afli in ce stare este piscina ta, rapid si usor. Automatizarile nu mai sunt doar pentru IT sau de domeniul “smart homes” pe care le vezi la TV, in care dintr-un singur buton controlezi orice zona a casei – de curand a aparut si optiunea de a avea o piscina inteligenta, pe care o poti controla de pe telefon, doar cu ajutorul unei aplicatii chiar si cand nu esti acasa.

Afla in continuare cum functioneaza acest sistem, care sunt beneficiile lui, cu ce costuri vine si mai ales, cum iti poti transforma piscina intr-una inteligenta, daca ai deja una acasa sau in cadrul afacerii tale.

(more…)

Cat costa o piscina: ghid de preturi pentru constructie si intretinere

preturi piscine - cat costa sa faci o piscina

Iti doresti sa construiesti o piscina noua care sa se potriveasca perfect casei tale si posibilitatilor tale financiare? Cu siguranta ca acesta este visul fiecaruia dintre noi, dar inainte de a trece la actiune trebuie sa stabilim bugetul, pentru a sti ce fel de piscina ne putem permite.

Pentru ca preturile unei piscine pot varia foarte mult in functie de proiect, ti-am pregatit acest ghid, care iti va prezenta atat optiuni de constructie pentru o piscina ieftina, cat si variante mai complexe.

Tot de aici vei afla si cele doua tipuri de costuri pe care le vei avea ca viitor proprietar de piscina: cel al constructiei initiale si cel al intretinerii, dar si cu cat ar putea creste valoarea proprietatii tale in urma unei asfel de constructii!

(more…)

Intreținerea apei piscinei: Diferența dintre Clor Liber și Clor Combinat

Clorul este unul dintre cei mai folosiți dezinfectanți în tratarea apei din piscine și cazi cu hidromasaj. Datorită eficientei extreme dar și a prețului accesibil majoritatea persoanelor îl preferă când este vorba de tratamentul eficient al apei. Nivelul de clor din piscină trebuie verificat zilnic pentru a ne asigura că avem o dezinfectare corectă.

Clorinarea regulata ne va asigura ca toate bacteriile dăunătoare ce pot pune în pericol sănătatea omului sunt eliminate. Învățând cum sa testați apa piscinei în mod corespunzător, veți fi capabili să cunoașteți clorul rezidual și cerințele pentru apa din piscină. Dacă piscina are multi utilizatori, atunci nivelul de clor trebuie verificat mai des pentru a vă asigura ca îl mențineți în parametri.
(more…)

Constructie piscina panouri otel, Berceni – Bucuresti

Constructie piscina din panouri de otel, Berceni – Bucuresti:

  • Piscina construita suprateran cu structura din panouri otel Skypool de la Astral Pool.
  • Separatoare de culoar pentru piscine de competitie.
  • Skimmere cu gura ingusta seria NORM, care respecta normele europene EN-13451-1 si EN-13451-3, ce permit un nivel al apei mai ridicat fata de skimmerele standard.
  • Proiectorare subacvatice cu tehnologie LED
  • Sistem de Ionizare ce permite apei din piscina sa se mentina limpede cristal folosind un nivel minim de clor de 0.5 ppm, nivel obligatoriu prin legislatia in vigoare.
  • Sistem de dozare automata clor si pH
  • Sistem de filtrare si recirculare a apei profesional
  • Scara inox.
  • Finisaj cu liner PVC de 1.5mm intarit.

(more…)