Produse Aquavia SPA

Aquavia Spa este o poveste despre hidroterapie şi a eforturilor umane depus. De peste 15 ani sunt producatori de SPA-uri.

Aquavia Spa este o poveste despre hidroterapie şi a eforturilor umane depuse . De peste 15 ani suntem producatori de SPA-uri. Compania noastra a fost primul producator de spa-uri acrilice din Spania si, in acelasi timp, unul dintre primii producatori de SPA din Europa. SPA-urile sunt, probabil, cea mai buna investiţie pentru sanatatea familiei tale si starea ei de bine. Fiecare detaliu al SPAa-urilor Aquavia este bine conceput, oferindu-va cele mai bune SPA-uri disponibile pe piata astazi. Avem o gama larga de produse. Noi furnizam SPA-uri complet finisate – pentru uz privat si pentru utilizarea in scopuri comerciale. In 2007 am lansat prima piscina portabila pentru Fitness. Nici un  detaliu nu a fost trecut cu vederea în materie de design. Aquaviaspa sunt proiectate cu un obiectiv foarte clar: pentru a oferi fiabilitate maxima. Noi folosim doar componente de înaltă calitate. Am lucrat din greu pentru a realiza un produs eficient, sigur si usor de utilizat – tehnologie prietenoasa in SPA-urile noastre. Alaturate noua  si Experimenteaza Atingerea Aquaviaspa, locul perfect pentru a scapa de stres şi a-ti recastiga puterea prin relaxare in SPA-urile noastre.
Mai mult
 • Cascada perete Silkflow 900 mm
  45207

  Cascada pentru perete Silkflow cu latimea de 900m, fabricata din ABS pentru a rezista la coroziunea apei din piscina. Functioneaza cu sistemul de filtrare pe circuitul de retur al apei sau cu pompa dedicata.

  1 656,48 lei
 • Spa Calypso
  43930

  Doriti sa aveti un spa la domiciliu, dar nu aveti spaţiu? Cu SPA Calypso va puteti bucura de o cada cu hidromasaj intens, fara a trebui sa va faceţi griji pentru spatiu, din cauza dimensiunilor sale mici, permite plasarea sa oriunde.

   
 • Spa Futura 20
  36623

  Cea mai populara Cada cu hidromasaj proiectata pentru confortul a 6 persoane care sa beneficieze de experianta unui masaj hidro-terapeutic. Datorita  confortului celor 6 locuri, aceasta Cada cu hidromasaj se gaseste in diferite variante fiind perfecta pentru fiecare familie.

   
 • Spa Futura 40
  F40

  Aceasta cada cu hidromasaj se gaseste in diferite variante fiind perfect pentru fiecare familie. Aflandu-se in fruntea topului din gama Futura, pe locul culcat poti experimenta adevarata senzatie SPA oferita de Aquavia. Pentru cei ce vor cel mai bun produs de pe piata. Posibilitatea de a alege intre varianta ingropata sau supraterana.

   
 • Swim Spa Amazon
  AMSTDX

  Noul Swim Spa Amazon de la Aquavia este un echipament nou si  original in care veti putea ramane in zona de inot ce se potriveste profilului dvs. in  timp ce va bucurati de hidromasajul dumneavoastra.