Set intretinere sauna

Harvia Harvia

SAC25070

Nou

Produsul nu mai este in stoc

Setul de intretinere pentru sauna HARVIA este conceput pentru ingrijirea suprafetelor din lemn din sauna, curatarea saunei si a facilitatilor de spalare. Setul de intretinere pentru sauna HARVIA include o sticla de solutie de curatare pentru sauna si dezinfectant (500 ml), ulei de parafină (500 ml), un burete de curatare si raspandire a fluidelor, manusi de protectie precum si smirghel.

Mai multe detalii

291,64 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29

Set de intretinere pentru sauna

Setul de intretinere pentru sauna HARVIA este conceput pentru ingrijirea suprafetelor din lemn din sauna, curatarea saunei si a facilitatilor de spalare. Setul de intretinere pentru sauna HARVIA include o sticla de solutie de curatare pentru sauna si dezinfectant (500 ml), ulei de parafină (500 ml), un burete de curatare si raspandire a fluidelor, manusi de protectie precum si smirghel. Sticla de ulei de parafina este suficienta pentru a trata o suprafata de aproximativ 5-10 m2.

Instrucţiuni de utilizare:
Spalati sauna cu solutia de curatare pentru sauna şi dezinfectant 100 ml si 10 litri de apa. Spalati suprafetele de lemn cu buretele folosind manusile de protectie. In cazul in care mizeria este incorporata in banci, puteti sa-l slefuiti cu smirghel in directia fibrelor lemnului folosind smirghelul furnizat in ambalaj. Dupa spalare si clatire a suprafetelor din lemn cu apa uscati-le cu atentie. Încalzirea saunei accelereaza procesul de uscare.

Protejarea suprafetelor de lemn cu ulei de parafina reduce cantitatea de umiditate si murdarie absorbita de lemn si imbunatateste nuanta suprafetelor din lemn. Uleiul de parafina este potrivit pentru toate suprafetele din lemn si in special pentru lemnul tratat termic sau a suprafetelor din arin. Testati inainte de folosire uleiul pe o suprafata ascunsa a banchetei pentru a vedea daca modificarile de umbra aduse lemnului sau nuanta este ceea ce doriti. Lemnul este intotdeauna unic, iar rezultatul final poate fi afectat de lucruri cum ar fi varsta, porozitatea si umbra originala a suprafetei.

Suprafetele din lemn trebuie sa fie complet uscat inainte de a incepe tratamentul. Purtati manusi pentru a proteja mainile, turnati uleiul de parafina pe burete si intindeti-l uniform. Lasati-l sa stea timp de aproximativ 1 ora si apoi stergeti suprafata uscata, daca este necesar. Incalzirea saunei accelereaza procesul de uscare.
UMBuc