Galeata pentru dus 10 L

Astral Pool Astral Pool

87038

Nou

La comanda

Galeata pentru dus fabricata din lemn acoperit cu un strat de protectie atat la interior cat si la exterior, cu sistem de alimentare cu apa integrat. Galeata pentru dus este echipata de asemenea cu un leagan care poate balansa galeata cu efort minim.

Mai multe detalii

2 323,67 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29

Galeata pentru dus capacitate 10L

Galeata pentru dus fabricata din lemn acoperit cu un strat de protectie atat la interior cat si la exterior, cu sistem de alimentare cu apa integrat. Galeata pentru dus este echipata de asemenea cu un leagan care poate balansa galeata cu efort minim. Toate accesoriile, legaturile si dispozitivele sunt fabricate din otel inoxidabil si au o durata de viata nelimitata. Accesoriile sunt montate in asa fel incat evita scurgerile nedorite. Volumul de apa poate fi reglat intre 4,5 si 7,5 litri. Debitul apei ramane constant.

UMBuc
AstralPool este specializata in proiectarea, productia si distributia de sisteme si componente pentru piscine, atat private sau publice cat si pentru o serie de sectoare, inclusiv industria wellness, printr-o vasta retea de filiale si reprezentanti de vanzari in intreaga lume. In prezent, compania isi distribuie produsele in peste 170 de tari. Are proprietati subsidiare in peste 30 de tari, cu un total de 100 de filiale si reprezentante de vanzari. Cu o experienta de peste 40 de ani in piata, AstralPool este un membru al Grupului Fluidra, un grup multinaţional spaniol care are o experienta de peste 40 ani "specializata in dezvoltarea de aplicatii durabile pentru depozitare, manipulare, tratare si utilizare a apei. In fiecare an, peste 20.000 de profesionisti si 200.000 de piscine utilizeaza o parte din cele 15000 componente fabricate de  AstralPool. Dincolo de functionalitatea lor, produsele si solutiile AstralPool ofera un raspuns durabil la nevoile utilizatorilor, permitandu-le sa economiseasca apa si conservarea mediului in timp ce se bucura de propria piscina de inot.