Trambulina piscina model Dynamic

Astral Pool Astral Pool

21392

Garantie: 2 ani

Nou

9999 Produse

In stoc

Trambulina pentru piscina Dynamic are suprafata acoperita cu gel foarte rezistent care ramane flexibil chiar si dupa expunerea indelungata la UV sau a conditiilor adverse ale vremii.

Mai multe detalii

3 361,65 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29

Trambulina flexibila pentru piscine model Dynamic

Trambulina pentru piscina Dynamic are suprafata acoperita cu gel foarte rezistent care ramane flexibil chiar si dupa expunerea indelungata la UV sau a conditiilor adverse ale vremii. Deasemenea dispune de noua suprafata anti-alunecare care acopera intreaga suprafata a trambulinei fiind totodata si impermeabila. Trambulina pentru piscina mai dispune si de benzi adezive anti-alunecare peste suprafata de arcuire pentru siguranta maxima. Furnizata cu ancoraj si materiale de fixare. Potrivita pentru piscinele private.

Garantie2 ani
UMBuc
DestinatiePrivata
Tip produsAtracţii piscină
AstralPool este specializata in proiectarea, productia si distributia de sisteme si componente pentru piscine, atat private sau publice cat si pentru o serie de sectoare, inclusiv industria wellness, printr-o vasta retea de filiale si reprezentanti de vanzari in intreaga lume. In prezent, compania isi distribuie produsele in peste 170 de tari. Are proprietati subsidiare in peste 30 de tari, cu un total de 100 de filiale si reprezentante de vanzari. Cu o experienta de peste 40 de ani in piata, AstralPool este un membru al Grupului Fluidra, un grup multinaţional spaniol care are o experienta de peste 40 ani "specializata in dezvoltarea de aplicatii durabile pentru depozitare, manipulare, tratare si utilizare a apei. In fiecare an, peste 20.000 de profesionisti si 200.000 de piscine utilizeaza o parte din cele 15000 componente fabricate de  AstralPool. Dincolo de functionalitatea lor, produsele si solutiile AstralPool ofera un raspuns durabil la nevoile utilizatorilor, permitandu-le sa economiseasca apa si conservarea mediului in timp ce se bucura de propria piscina de inot.