Dus Iguazu

Astral Pool Astral Pool

53874

Garantie: 2 ani

Nou

9999 Produse

In stoc

Dus din otel inoxidabil AISI 316 satinat, care incorporeaza o placa frontala solida. Designul minimalist si calitatea inalta a materialelor folosite va confera o imagine eleganta si moderna.

Mai multe detalii

7 372,05 lei

TVA inclus

Buc

Telefoane contact: 0743 155 767 | 031 424 32 29
Dus din otel inoxidabil AISI 316 satinat, care incorporeaza o placa frontala solida. Designul minimalist si calitatea inalta a materialelor folosite va confera o imagine eleganta si moderna. Capul dusului este din bronz cromat cu sistem anti-calcar. Dusul dispune de doua duze bruminatoare cu pulverizare controlate de un robinet cu doua cai de comutare. Debitul de apa si temperatura sunt reglate cu un robinet mixer.
La baza, dusul dispune de conexiuni de 1/2" pentru racordarea la apa.
Dusul este furnizat cu ancoraj de fixare.
Inaltimea dusului de la baza pana la cap este de 2m.
Garantie2 ani
UMBuc
DestinatiePrivata
Tip produsDuşuri Piscină
AstralPool este specializata in proiectarea, productia si distributia de sisteme si componente pentru piscine, atat private sau publice cat si pentru o serie de sectoare, inclusiv industria wellness, printr-o vasta retea de filiale si reprezentanti de vanzari in intreaga lume. In prezent, compania isi distribuie produsele in peste 170 de tari. Are proprietati subsidiare in peste 30 de tari, cu un total de 100 de filiale si reprezentante de vanzari. Cu o experienta de peste 40 de ani in piata, AstralPool este un membru al Grupului Fluidra, un grup multinaţional spaniol care are o experienta de peste 40 ani "specializata in dezvoltarea de aplicatii durabile pentru depozitare, manipulare, tratare si utilizare a apei. In fiecare an, peste 20.000 de profesionisti si 200.000 de piscine utilizeaza o parte din cele 15000 componente fabricate de  AstralPool. Dincolo de functionalitatea lor, produsele si solutiile AstralPool ofera un raspuns durabil la nevoile utilizatorilor, permitandu-le sa economiseasca apa si conservarea mediului in timp ce se bucura de propria piscina de inot.