Piscine Service

Nu esti logat

Intra in cont

Sistem filtrare Keops

  • 0,00 Lei
  • Fără TVA: 0,00 Lei
Producător: Astral Pool Cod produs: 28780 Disponibilitate: Indisponibil Cantitate disponibila: 0 buc.
Selectati o optiune!
Sistem filtrare pentru piscine fabricat din plastic injectat complet si pre-asamblat. Kitul include un filtru cu nisip Cantabric Side cu diametrul D500 mm, vana multiport manuala cu 6 cai, o pompa recirculare Sena 0,5 HP, panou de control pentru pompa (optional), sistem de dozare manual Clor/Brom fabricat - cod 24429 (optional). Toate conexiunile sunt realizate pentru teava PVC D50 mm. Aceasta unitate de filtrare poate fi conectata la piscine private cu volumul total de apa de maxim 60 m3.

Principalele avantaje:
- Carcasa este fabricata din polietilena injectata, care ii confera rezistenta sporita in toate conditiile vremii si la temperaturi scazute, ideala pentru instalarea la exterior.
- Parte inferioara a carcasei are forma unui palet, facilitand astfel manevrarea, transportul si fixarea pe o baza de beton.
- Capacul este format din doua piese unite cu o deschidere de 180º. In contrast cu celelalte modele de pe piata, acest sistem reduce deteriorarile cauzate de vant si mareste durabilitatea produsului.
- Capacitate de filtrare: 9 m3/h
- Dimensiuni (LxlxH): 1197x1375x1131,5 mm

*Pretul nisipului nu este inclus in pret

Alimentare electrica: 230V Conexiune: 50 mm Debit: 9 mc/h Destinatie: Privata Garantie: 2 ani Putere CP: 0.5 Putere kW: 0.38 Tip produs: Grup filtrare Transport Special: 1 UM: Buc Volum piscina recomandat: pana la 45 mc
Acorda o nota:
Produse asemanatoate