Piscine Service

Nu esti logat

Intra in cont

Piscina Elba Acquaform Liner

  • 0,00 Lei
  • Fără TVA: 0,00 Lei
Producător: CPA Piscine Cod produs: 21500x0 Disponibilitate: Indisponibil Cantitate disponibila: 0 buc.
Selectati o optiune!
Distribuie:
Piscina Acquaform model Elba fabricata din cofrag de polistiren Isoblok si placata cu liner

Kit complet piscina din beton placata cu liner PVC de 1.5mm, model ingropat, construita cu sistemul modular Isoblok. Diferite dimensiuni. Adancime 1.5m, cu fund plat.

Furnizarea kitului contine materialul necesar pentru constructia, functionarea si intretinerea piscinei si  este compus din:

–Structura perimetralaa piscinei din cofrag cu brevet exclusiv Isoblok din polistiren cu densitate mare care garanteaza soliditatea structurii din beton (durata nelimitata = nu exista probleme de coroziune, polistirenul nu se deterioreaza si nici un agent extern nu-i dauneaza. Garanteaza stabilitatea temperaturii apei datorita dublei izolari a peretilor, iar cresterea temperaturii este de 3-4 grade in comparatie cu o pisicina normala.
–Cheite de inchidere cofrag.
–Profil de aluminiu pentru montarea perimetralaa linerului si membranei de protectie.
–Panza de protectiecare se monteaza pe peretii verticali.
–Holzsuruburipentru a monta profilul de aluminiu6 40.
–Protectia interioara a piscineicu liner - PVC fin, antialunecare care permite finisajul bazinului si asigura o impermeabilizare interna (varietate de culori la alegere), furnizat complet cu profilul de montaj.
–Skimerpentru curatirea suprafetei apei echipat complet cu capacul reglabil in inaltime, rezervor pentru impuritati, clapeta flotanta, livrat cu garnituri si suruburi din inox pentru liner.
–Duza de reularea apei filtrate, jet-ul este orientabil , furnizata cu trecerile prin perete si flansele pentru liner.
–Duza pentru peria aspiratoare, furnizata cu capac si flanse pentru liner (unde e prevazuta).
–Sifonpentru fund cu grilaj si flanse pentru liner.
–Camera tehnicapentru montajul echipamentelor de filtrare, (filtru, pompa, tubulatura si robineti) fabricat din poliester armat (fibra sticla), model ingropat cu capac pietonal antialunecare.
–Pompa din norylanti-coroziune, compatibila cu sistemele cu apa sarata, filtru de par si capac transparent inspectionabil, rezervor pentru impuritati care faciliteaza curatenia.
–Filtru cu nisip quart,corpul este din poliester armat invelit in Gel Coat, complet cu distribuitor intern, capac inspectionabil, supapa de refulare, manometru pentru verificarea presiunii filtrului, vana cu 6 directii care faciliteaza operatiunile de spalare a nisipului din filtru.
– Incarcatura de nisippentru filtru, granulatie controlata si variabila.
–Tubulatura de colectareinterna pentru duzele de intrare si iesire, skimmer, furnizat cu robineti cu bila pentru comanda si reglarea sistemului, racorduri variate din PVC PN16.
–Tuburi pentru diversele conexiuniunidin PVC rigid PN 10 rigid pentru legaturile camerei tehnice, tub flexibil PN 6 pentru cele ingropate, coturi PVC,teuri PVC si alte recorduri PVC PN 16.
–Panou electricde comanda si reglare a ciclurilor de filtrare complet cu ceas programabil, intrerupator manual automatic, sigurante si intrerupator  magnetotermic, pregatit pentru montajul transformatorului pentru proiectoare.
–Scara din inoxpentru facilitarea accesului in piscina cu 3 scari, suruburi de montaj din inox.
–Kit de acessorii de intretineresi curatare complet cu: peria aspiratoare triunghiulara, tija telescopica 2,4 - 4,8m, perie pentru pereti, furtun plutitor ultrausor  D38, termometru alb.
–Trusa de analiza a apei(clor si ph).
–Kit produse pentru initierea piscineice contine: o cutie de clor lent tablete concentratie 90%, algicid,  clor cu tripla actiune, o cutie de corector pH, degresant gel pentru curatire liniei create de apa.
–Manual de intructiuni si montaj.
–Manual de instructiuni pentru folosirea optima a piscinei.

*Transportul, materialele de constructiesi montajulnu sunt incluse in pret.
Garantie: 2 ani Tip montaj: Ingropat Transport Special: 1 UM: Buc
Acorda o nota:
Produse asemanatoate