Piscine Service

Nu esti logat

Intra in cont

Substante tratare apa piscine


Substante tratare apa piscine


ALBORAL 10 functii, clor tablete 250g, 5kg, Quimicamp Piscinas
CLOR 10 FUNC
ALBORAL 5kg - clor tablete 200g, 3 efecte, Quimicamp Piscinas
CLOR 3 EFECT
ALBORAL PS 25kg - clor lent tablete 200g, Quimicamp Piscinas
CLOR LENT
ALBORAL PS 25kg - clor lent tablete 200g, Quimicamp Piscinas
CLOR LENT
ALGICID Lichid, 20L – (DOAR CU RIDICARE DIN DEPOZIT)
ANTIALGE
Antialge pentru piscina 20L, Pool Guard
ANTIALGE
Antialge piscina concentrat 5L - Quimicamp Piscinas
ANTIALGE
Anticalcar lichid pentru apa 5L - Quimicamp Piscinas
ANTICALCAR
Afişare 1 - 15 din 48 (4 pagini)

Mentine-ti apa piscinei curata cu substantele speciale de tratare! Alege dintr-o gama variata de produse, precum clorul, dezinfectantii, anticalcarul, algicidul, floculantii, sarea de mare si solutiile complementare. Acestea vor ajuta la inhibarea formarii alegelor si a bacteriilor, elimina incrustarile, murdaria si grasimea, si vor mentine un mediu igienic, astfel incat apa sa nu devina tulbure sau verde. Tratarea, curatarea si corectarea pH-ului apei fac parte din regulile de baza pentru ingrijirea piscinelor, ce asigura buna functionare si mai ales, siguranta persoanelor care folosesc piscina. Aici gasesti o oferta profesionista de substante la cel mai bun raport calitate-pret!

Te pregătești de vară? Cauți substante tratare piscine ? Intră aici

  Substante tratare piscine trebuie să aibă în vedere orice posesor de piscină. Și acest aspect trebuie știut nu doar de cei care folosesc piscina pe timp de vară, dar și celor care dețin o piscină interioară. Sistemul de filtrare al unei piscine face treaba pentru a menține apa curată, dar este nevoie de substante tratare piscine pentru a regla fin.
  Este important să manipulați cu atenție echilibrul chimic din bazine din mai multe motive. Unul dintre motive este că agenții patogeni, cum ar fi bacteriile, prosperă în apă. O piscină umplută cu apă netratată ar fi un loc perfect pentru ca microorganismele purtătoare de boli să se deplaseze de la o persoană la alta. De asemenea, apa cu un echilibru chimic greșit cu substante tratare piscine nepotrivite poate deteriora diferitele părți ale piscinei. În plus, apa echilibrată necorespunzător poate irita pielea și ochii.

  De asemenea, apa echilibrată necorespunzător poate deveni foarte tulbure. Există mai multe substante tratare piscine diferite care sunt recomandate și necesare pentru întreținerea piscinei. Dar specialiștii în piscine de la PiscineService.ro vă pot recomanda, pe baza precizărilor cerute, substante tratare piscine care se potrivesc apei dvs. Fără o chimie modernă, înotul în piscine poate deveni periculos pentru sănătate.
  Chiar și o baie rapidă în apă ar putea expune o persoană la boli precum diaree, urechea înotătorului și diferite tipuri de infecții ale pielii, inclusiv piciorul de atlet. Chimia clorului ajută la combaterea germenilor pentru a menține apa din piscină igienizată, astfel încât înotătorii nu sunt expuși nivelurilor nocive de microbi care cauzează boli. De unde știm că substante tratare piscine pentru igienizarea piscinelor pot fi utilizate în siguranță? De la specialiștii în piscine, de la magazinele specializate, unde putem afla toate detaliile despre substante tratare piscine.

Substante tratare piscine sunt prima linie de apărare împotriva germenilor care pot îmbolnăvi înotătorii

  Substante tratare piscine trebuie să mențină o anumită cantitate de dezinfectant pentru a preveni multiplicarea microorganismelor cauzatoare de boli. Păstrarea piscinei curate și curate poate fi o treabă grea, mai ales dacă nu aveți substanțele chimice potrivite. Păstrați elementele de bază la îndemână pentru întreținerea regulată, precum și pentru problemele de apă anticipate. Pentru a vă menține apa în echilibru, ar trebui să testați piscina de mai multe ori pe săptămână pentru nivelurile de clor și pH și să vă ajustați după cum este necesar.
  Testați alcalinitatea totală la fiecare câteva săptămâni sau dacă aveți probleme cu pH-ul și testați duritatea calciului și nivelurile de acid cianuric în fiecare lună. Clorul utilizat pentru dezinfectarea bazinelor este rar prezent ca clor elementar. Este de obicei adăugat ca parte a unor molecule mai complexe, cum ar fi hipocloritii care conțin hidrogen și oxigen sau izocianurații care conțin carbon, azot și oxigen.

  Când acești compuși sunt adăugați în apă, aceștia formează spontan acid hipocloros, care este agentul de dezinfectare denumit în mod obișnuit clor liber în lingo-ul de piscină. Clor rapid piscina este recomandat proprietarilor de piscine rezidențiale. Obținerea corectă a concentrației dezinfectantului este un act de echilibrare. Concentrația pentru clor rapid piscina trebuie să fie suficient de mare încât un dezinfectant să fie întotdeauna în apă.
  Dar, de asemenea, trebuie să fie suficient de scăzut pentru a fi confortabil pentru înotători, chiar și pentru cei ocazionali, de vară. Adăugarea unui stabilizator precum acidul cianuric ajută la protejarea acidului hipocloros de degradarea în lumina soarelui. Clorul este un element chimic natural și unul dintre elementele de bază ale materiei. Clor rapid piscina este produs din sare obișnuită, prin trecerea unui curent electric printr-o soluție de saramură (sare comună dizolvată în apă) într-un proces numit electroliză.

De ce se adaugă clor rapid piscina și pentru ce este indicat clor lent piscina

  Clor rapid piscina se adaugă clor în apă pentru a ucide germenii. Când este adăugat într-o piscină, clor rapid piscina formează un acid slab numit acid hipocloros care ucide bacterii precum salmonella și E. coli, precum și germeni care provoacă viruși precum diareea și urechea înotătorului. Bazinele și piscinele rezidențiale sunt igienizate folosind o varietate de compuși pe bază de clor, inclusiv clor gazos, hipoclorit de sodiu, un înălbitor lichid , hipoclorit de calciu, hipoclorit de litiu și izocianurați clorurați.
  Când oricare dintre acești compuși intră în contact cu apa, eliberează acid hipocloros (HOCl), agentul igienizant activ. Clorul este o substanță chimică foarte utilizată - de fapt este cea mai comună substanță chimică utilizată pentru igienizarea piscinei. Clor rapid piscina este foarte eficient în eliminarea contaminanților și totuși este ușor și ieftin de utilizat. Clorul din piscină reacționează cu apa din piscină pentru a produce acid clorhidric și acid hipocloros.

  Acidul hipocloros este forma activă a clorului și este capabil să pătrundă în pereții celulari ai bacteriilor și altor microorganisme potențial dăunătoare, ucigându-i astfel încât să nu mai prezinte un risc pentru sănătatea înotătorilor. În timp ce clor lent piscina este utilizat pentru igienizarea regulată, poate fi utilizat și pentru tratamente de șoc în piscină, cunoscut și sub denumirea de clor rapid piscina.
  Șocarea sau supraclorarea unei piscine se referă la creșterea nivelului de clor până când acestea sunt de zece ori mai mari decât nivelul cloraminelor din apă. Tratamentele de șoc cu clor rapid piscina sunt utilizate în timpul deschiderilor piscinei și ori de câte ori este necesară o igienizare suplimentară în timpul sezonului de înot. Proprietarii de piscine ar trebui să pună clor rapid piscina cel puțin o dată la două săptămâni, mai ales atunci când piscina lor este frecvent utilizată de un număr mare de înotători vara.

Pentru a preveni formarea algelor, proprietarii trebuie să utilizeze antialge piscina

  Antialge piscina este indicat fiecărui proprietar de piscină care se luptă să culeagă alegele din apă, de pe fundul piscinei sau din colțurile mei puțin accesibile. În timp ce lipsa unei circulații adecvate și substante tratare piscine dezechilibrate pot duce la creșterea algelor în bazine, chiar și bazinele de înot îngrijite cu atenție pot experimenta uneori creșterea algelor. Acest lucru se datorează faptului că sporii de alge pot fi transportați în apă de către vânt și de către înotători.
  Odată ce florile de alge prind rădăcini în piscina dvs., acestea pot deveni inestetice și pot înfunda filtrul piscinei. Prin urmare, este important să utilizați un tratament eficient de îndată ce apare o floare de alge în piscina dvs. și este, de asemenea, o idee bună să luați măsuri pentru a preveni creșterea algelor în piscina dvs. folosind sntialge piscina. În primul rând, antialge piscina reduc necesitatea șocului în piscină.

  Tratamente cu antialge piscina sunt sigure pentru o varietate de suprafețe de piscină. Antialge piscina vă pot clarifica și curăța apa din piscină în mai puțin de 24 de ore. Dar tratarea apei UV are un alt beneficiu: poate preveni mirosul puternic de „clor” asociat cu piscinele interioare. Înotătorii sunt parțial vinovați pentru duhoare. Acest miros este creat atunci când clorul reacționează cu compușii din urină și transpirație.
  Lumina UV poate degrada acești compuși. Uneori, chimia bazinului este de asemenea de vină pentru un pic de păr verde. Miturile urbane v-ar face să credeți că clorul provoacă puncte verzi. Dar schimbarea nuanței se datorează algicidelor care conțin cupru adăugate în apă sau cuprului găsit în apa folosită pentru a umple piscina. Uneori, cuprul provine chiar din instalații sanitare corodate. Este ca patina verde care apare pe clădirile placate cu cupru, dar scăpați de ea tot cu soluția de antialge piscina.

Când substante tratare piscine nu funcționează folosiți floculant pentru piscină

  Floculant pentru piscină este o substanță chimică care se adaugă în apa din piscină dacă observați că nici o altă metodă de curățare nu funcționează. Substanța floculant se adună în apă ca niște particule plutitoare care sunt prea mici și ușoare pentru a se scufunda în fund pentru a fi aspirate. Aceste particule includ, de obicei, lucruri precum bacterii, viruși, spori de alge și alte resturi microscopice.
  Chiar dacă este de datoria filtrului dvs. de piscină să filtreze, dacă particulele sunt microscopice, ele pot rămâne suspendate în apă pentru o lungă perioadă de timp. Când turnați floculant în piscină, acesta atrage toate aceste lucruri și îl face să se aglomereze în bucăți mari, astfel încât este suficient de greu pentru a se scufunda în fundul piscinei, unde fie va fi aspirat spre filtru, fie îl puteți aspira cu curățătorul de piscină.

  Este posibil să fi auzit mai multe despre clarificatoare de piscină decât de floculant, deoarece sunt puțin mai des folosiți. Ambele produse sunt coagulante, dar diferența principală este timpul necesar pentru ca produsele să funcționeze. Un clarificator este o substanță chimică mai ușoară, care va dura câteva zile pentru a curăța complet un bazin tulbure, în timp ce un floculant funcționează aproape imediat. Deci, de ce nu ați folosi întotdeauna un floculant pentru a curăța mult mai bine piscina ?
  În principal pentru că necesită mult mai multă muncă. Folosirea de floculant reprezintă o modalitate excelentă de a vă curăța rapid piscina, dar ar trebui să utilizați substanța chimică numai atunci când aveți timp să aspirați foarte bine piscina pentru a avea rezuktatul dorit. În cazul în care piscina dvs. este doar puțin tulbure, vă recomandăm să folosiți mai întâi un clarificator pentru a vedea dacă face această muncă.

Cum să crești și să scazi pH-ul în piscină cu un corector pH piscina

  Corector pH piscina este indicat și pentru o piscină cu un ph scăzut, dar și pentru una cu ph-ul mărit. Modificările pH-ului apei din piscină pot fi cauzate de mulți factori, dar una dintre cele mai semnificative cauze este dezinfectantul utilizat. Deoarece dezinfectantul este cel mai frecvent produs chimic adăugat în bazine , acesta poate avea un impact puternic asupra pH-ului și a calității generale a apei.
  Un corector pH reușește să aducă ph-ul piscinei dvs. la valoarea normală. O valoare de la 7 la 14 este considerată de bază, 14 fiind cea mai mare activitate de bază. Un alt cuvânt pentru bază este alcalin; cu toate acestea, acest lucru nu trebuie confundat cu alcalinitatea totală. pH-ul și alcalinitatea totală nu au legătură, dar pot fi influențate unul de celălalt. O valoare a pH-ului cuprinsă între 0 și 7 este considerată acidă.

  Când pH-ul rămâne sub 7,2, apa este considerată corozivă. Aceasta înseamnă că va rezulta gravarea tencuielii și a metalelor în echipamente precum schimbătoarele de căldură. Un corector pH va regla valorile aducându-le la cifrele normale pentru a înota chiar și cei mici în siguranță. Dacă nu adăugați un corector pH atunci pielea începe să se albească și să vă mănânce.
  În plus, este mai dificil să păstrezi clorul în piscină, deoarece, deși este mai eficient ca dezinfectant la pH scăzut, clorul este, de asemenea, mult mai puțin stabil, ducând la consumul unor cantități mai mari de clor decât s-ar folosi la niveluri normale de pH. Înainte de începerea sezonului de înot la piscină, nu uitați să întrețineți corespunzător apa din piscină cu produse recomandate de specialiștii de la PiscineService.ro.

substante tratare piscine
clor rapid piscina
antialge piscina
clor lent piscina
floculant
corector pH piscina