Piscine Service

Nu esti logat

Intra in cont

Electroliza sării apa piscine


Electroliza sării apa piscine


Doar cu ridicare din depozit! Nu se livreaza cu curierul!
ELECTROD REDOX
LA COMANDA

545,25 Lei

Bionet sistem electroliza piscina 125gr + ionizare Cu/Ag
LA COMANDA
Bionet sistem electroliza piscina 16gr + ionizare Cu/Ag
LA COMANDA
Bionet sistem electroliza piscina 22gr + ionizare Cu/Ag
LA COMANDA
Bionet sistem electroliza piscina 33gr + ionizare Cu/Ag
LA COMANDA
Bionet sistem electroliza piscina 350gr + ionizare Cu/Ag
Piscina Publ
Bionet sistem electroliza piscina 50gr + ionizare Cu/Ag
LA COMANDA
Bionet sistem electroliza piscina 85gr + ionizare Cu/Ag
LA COMANDA
Camera analiza electrozi Goldline - Hayward
PIESA SCHIMB
Camera Ionizare pentru 4 electrozi - Sugar Valley
Camera Ionizare pentru 6 electrozi - Sugar Valley
Stoc 2
Afişare 1 - 15 din 72 (5 pagini)

Daca esti in cautarea unui sistem de electroliza a sarii pentru piscina, alege gama noastra dedicata intretinerii apei, cu peste 50 de dispozitive de control. De la pompe electrice anticorozive adecvate electrolizei de sare, la prefiltre si electrolizoare de sare, toate sunt adaptate pentru capacitatea de apa a oricarui tip de piscina. Nu rata oferta profesionista de kituri operationale de mentinere a calitatii apei, la cele mai bune preturi de pe piata, accesibile oricarui proprietar de piscina!

Vrei să tratezi apa din piscină cu electroliza sarii? Află cum aici

  Electroliza sarii este un sistem de tratare și conservare a apei de la piscină, care este simplu de instalat, ușor de întreținut și poate genera economii de până la 80% din costul întreținerii piscinei. Electroliza sarii, utilizând un dispozitiv electronic automat de sare, generează clor din sare - clorură de sodiu, dar în același timp distruge cloraminele care conferă piscinelor tradiționale stigmatul ochilor arși, un miros caustic și albirea pereților piscinei și a costumelor de baie.
  Apa sărată are cu siguranță un gust mai bun decât o piscină clorurată în mod tradițional, iar unele persoane pot avea mai puțină iritare sau uscăciune pe piele după înot. Cu toate acestea, acest lucru pare a fi în mare măsură subiectiv opiniilor oamenilor. Unora le place apa sărată, alții o urăsc. După costurile inițiale ale instalării unui sistem de electroliza sarii, funcționarea poate fi foarte rentabilă.

  Deoarece nu este nevoie să adăugați clor în fiecare săptămână, doar sare, bugetul dvs. nu poate fi depășit folosind un generator de sare. Celulele sărate folosesc electricitate, dar cantitatea de energie consumată nu este nimic alarmant. Un alt beneficiu este coerența.
  Spre deosebire de clorul lichid sau filetele administrate manual, un sistem electroliza sare generează în mod constant aceeași cantitate de clor. Sarea tinde să fie mai puțin iritantă pentru ochi și piele și are un gust familiar, mai degrabă decât unul chimic precum clorul tradițional. Inspirat de natură, un sistem electroliza sare generează clor din sarea de masă dizolvată în apă.
  Sarea necesară pentru a funcționa trebuie adăugată o singură dată la piscină la o concentrație de 4-6 g / l, care este de șase ori mai mică decât cea a apei de mare și similară cu o soluție salină sau o picătură de lacrimă.

Aveți mai mult timp liber dacă folosiți electroliza sarii

  Electroliza sarii, conform specialiștilor de la PiscineService.ro reprezintă simpla adăugare de sare în fiecare bazin și monitorizarea pH-ului apei. Folosind electroliza sarii, veți evita sarcina plictisitoare și minuțioasă de a fi nevoit să dozați clorul în fiecare săptămână, deoarece un sistem electroliza sare este complet automatizat și va dezinfecta bazinul atunci când este necesar.
  Din cele mai vechi timpuri, proprietățile antiseptice ale apei sărate sunt cunoscute pe scară largă, în special pentru tratarea infecțiilor oculare, cutanate și nazale. Dezinfectarea este mai eficientă datorită acțiunii combinate a clorului și a altor agenți care sunt generați în timpul electrolizei și a oxidării pe electrozi de către materia organică din apă.
  Electroliza sarii funcționează folosind doar sare obișnuită de masă, care poate fi cumpărată în orice magazin. Uitați de mirosul neplăcut de clor și de durerea ochilor. Nu va mai trebui să suferiți de iritații ale pielii și de dureri ale ochilor.

  Apa va fi dezinfectată și tu și familia ta veți fi protejați împotriva tuturor germenilor. Apa salină, rezultată după folosirea unui sistem electroliza sare previne tulburările ochiului, pielii și părului cauzate de sistemele tradiționale.
  În același timp, acționează ca un antiseptic natural datorită concentrației sale reduse de sare, a cărei salinitate este similară cu cea a corpului uman și mai mică decât cea a unei lacrimi umane. Înotul într-o soluție salină, rezultată după electroliza sarii este la fel ca cea folosită la un duș, deoarece atât apa cât și pielea se simt netede, în timp ce vă simțiți mai răcorit.
  Din punct de vedere al mediului, bazinele clorurate cu sare, în general, nu folosesc substanțe chimice. Singura materie primă este sarea, dar nu este nevoie de depozitare, deoarece aceasta este deja în apă. Puteți spune dintr-o privire dacă o piscină este tratată cu un sistem electroliza sare datorită clarității apei.

electroliza sarii
sistem electroliza sare