Piscine Service

Nu esti logat

Intra in cont

Roboti de curatare


Afişare 1 - 15 din 18 (2 pagini)

Lasa curatarea piscinei pe seama dispozitivelor tehnologice dedicate! Robotii de piscina sunt mici aparate care te pot ajuta sa cureti usor linia apei, peretii si podeaua piscine (dreapta sau inclinata), colectand murdaria in sacul de filtrare! Robotii de intretinere pot fi electronici sau hidraulici si se aleg in functie de diminesiunea si tipul piscinei. Vezi oferta de produse profesioniste, la preturi accesibile, care pot curata orice tip de piscina, indiferent de marime, dimensiune sau material: beton, liner, gresie sau fibra de sticla!

Vrei să alegi soluția simplă? Alege roboti de curatare piscine !

  Roboti de curatare piscine limitează creșterea și dezvoltarea algelor și permit substanțelor chimice din apă să funcționeze eficient. Din ce în ce mai mulți posesori de piscină apelează la tehnologie - sub formă de produse de curățare roboti de curatare piscine - pentru a face treaba pentru ei. Roboti de curatare piscine funcționează la fel ca aspiratoarele robotizate pentru casă, permițându-vă să setați limitele senzorilor și să alegeți modul în care funcționează.
Puteți seta chiar și câteva modele robotizate de curățare a piscinei pentru a funcționa conform unui program prestabilit, astfel încât să vă poată curăța piscina atunci când dormiți, faceți cumpărături sau sunteți la serviciu. Înainte de a achiziționa un robot piscina, cereți sfaturile unui specialist de la Piscine Service pentru a primi recomandările necesare pentru alegerea celor mai eficienți roboti de curatare piscine pentru nevoile și bugetul dvs. dar luați în calcul și forma piscinei.

  Roboti curatare piscine sunt de departe cei mai eficienți pentru întreținerea și curățarea unei piscine. Se pot descurca cu orice fel de resturi, aspirându-le direct în propriul filtru. În plus, roboti curatare piscine au propria lor tehnologie inteligentă care îi ajută să stăpânească orice formă sau piscină de dimensiuni.
Nu numai că acest robot piscina vă ajută la curățarea piscinei, ci și la circulația apei, garantând o baie mai proaspătă. Dar pentru aceste beneficii suplimentare, există, desigur, un preț. Roboti curatare piscine sunt cele mai bune produse de curățat pentru piscine, populare pentru piscinele comerciale, piscinele private mai mari sau pentru clienții care doresc doar ce este mai bun.

Forma piscinei are un rol important în alegerea de roboti de curatare piscine

  Roboti de curatare piscine trebuie aleși ținând cont și de forma piscinei, fie că doriți un pret robot curatare piscina pentru piscina de acasă, fie pentru una de dimensiuni mari, chiar și una olimpică. Dacă aveți o piscină rotundă sau dreptunghiulară fără nereguli, puteți găsi cu ușurință un pret robot curatare piscina accesibil. Acestea fiind spuse, doar anumite modele de robot piscina sunt capabili să facă față piscinelor personalizate.
Un alt aspect de bază este dacă piscina dvs. este în sol sau suprateran. Roboti de curatare piscine care pot curăța părțile laterale ale unei piscine sunt excelente pentru piscinele interioare, dar pot pune prea mult stres pe peretele piscinelor supraterane. Un robot piscina funcționează cel mai bine dacă luați în considerare și tipul de resturi din piscina dvs. Acest lucru va depinde de peisajul dvs., de climă și de locația geografică.

  Toate acestea contribuie la tipul de murdărie, nisip, polen, semințe, frunze, crenguțe care se deplasează în piscina ta. De exemplu, dacă curtea dvs. este plină de copaci, veți dori un robot piscina cu un coș mare de filtrare care nu se umple prea repede. Dacă murdăria, nisipul și polenul sunt principalele tipuri de resturi din curtea dvs., luați în considerare produsele de curățat pentru piscine cu filtre ultra-fine care captează murdăria din apă. Unii roboti de curatare piscine necesită pornirea manuală. Alții vă permit să setați un program zilnic sau săptămânal de funcționare.
Acești roboti de curatare piscine pot rămâne fie în piscină, fie îi puteți îndepărta și repune la timp pentru curățarea programată. Totodată, și dimensiunea piscinei dvs. este un alt factor major. Fiecare robot piscina vine cu un cablu prelungitor, iar lungimea cablului este importantă. Dimensiunea piscinei determină viteza la care își va face treaba un robot piscina.

Un robot piscina este total independent. Obțineți cel mai bun pret robot curatare piscina

  Robot piscina este complet independent, ceea ce înseamnă că nu necesită furtunuri sau conexiune la sistemul de filtrare a piscinei. Tot ce trebuie să faceți este să îl conectați la o priză protejată lângă piscină și să introduceți un robot piscina în apă. Acest curățător automat este foarte ușor de utilizat și poate fi programat pentru a face tipul de curățare pe care doriți să o facă. Puteți obține cel mai bun pret robot curatare piscina, dar nu uitați că face și cea mai bună treabă de curățare.
Curăță podeaua piscinei automat prin ridicarea murdăriei și a frunzelor. Există, de asemenea, o perie pe fund care curăță piscina pentru a obține o curățare mai profundă și pentru a elibera piscina de depunerile de murdărie. Un robot piscina are o pungă de filtrare, care colectează resturile și trebuie golită după utilizare. Această opțiune este excelentă pentru piscinele fără coș de skimmer.

  Un robot piscina are, de asemenea, propriul motor în interior, care este foarte eficient din punct de vedere energetic. Atunci când găsiți un pret robot curatare piscina pe care îl doriți, luați în calcul și facturile de energie care vin o dată cu funcționarea acestui curățător.
Costul inițial de achiziție pentru un robot piscina este destul de mare, dar își face treaba, iar sănătatea dvs. este protejată. Există diferite tipuri de produse de curățare robotizate pentru bazinele interioare și supraterane. Este important să alegeți un model și o marcă care se potrivește cel mai bine tipului și dimensiunii dvs. de piscină. Menținerea piscinei curate pe tot parcursul anului nu numai că vă va ajuta să economisiți bani, ci și să vă mențineți familia sănătoasă și piscina sănătoasă mai mult timp. Chiar și în lunile mai reci, când piscina nu este folosită, merită să utilizați roboti de curatare piscine.

roboti de curatare piscine
pret robot curatare piscina
robot piscina