Piscine Service

Nu esti logat

Intra in cont

Pompe autoamorsante


Pompa Adria, 30 mc/h, 230V, 3 CP
Pompa Breton 750S pentru inot contracurent
Pompa hidromasaj Adria, 60 mc/h, 400V, 4 CP
POMPA HIDROM
Pompa hidromasaj Breton 550, 9 mc/h, 230V, 0.75 CP
POMPA HIDROM
Pompa piscina Breton 250S, 3 mc/h, 230V, 0.33 CP
Pompa piscin
Pompa piscina Breton 370S, 12 mc/h, 230V, 0.5 CP
Pompa piscin
Pompa piscina Breton 550S, 14 mc/h, 230V, 0.75 CP
Pompa piscin
Pompa piscina Breton 750S, 17 mc/h, 230V, 1 CP, CPA PISCINE
Pompa
Pompa piscina Carrera 100, 18mc/h, 230V, 1 CP
Pompa piscin
Pompa piscina Carrera 150, 22mc/h, 230V, 1.5 CP
Pompa piscin
Pompa piscina Carrera 200, 25 mc/h, 230V, 2 CP
Pompa piscin
Pompa piscina Carrera 300, 28 mc/h, 230V, 3 CP
Pompa piscin
Pompa piscina Carrera 50, 9mc/h, 230V, 0.5 CP
Pompa piscin
Afişare 1 - 15 din 89 (6 pagini)

Pompe autoamorsante de recirculare a apei din piscine ajuta la eliminarea aerului din conductele de aspiratie, prin crearea unui vacuum. Daca vrei sa adaugi un plus de valoare, siguranta si confort piscinei tale, atunci alege din gama noastra de produse pompa care indeplineste cel mai bine necesitatile bazinului tau de inot. Cu un design adaptat in functie de nevoi - fie pentru piscinele publice, fie pentru cele private - pompele autoamorsate sunt realizate din materiale tehnice de rezistenta inalta ce garanteaza o durata lunga de viata fiecarui produs, pentru a spori calitatea fiecarei piscine in care este montata!

Avem Pompe Autoamorsante de Recirculare Apa pt. Piscina ta !

  Pompe autoamorsate trebuie alese cu înțelepciune, deoarece o pompa piscina este un echipament extrem de vital pentru funcționarea normală a piscinei interioare sau exterioare. Pompa piscina este inima piscinei tale. La fel cum inima ta circulă sângele prin corpul tău, pompe autoamorsate circulă apa prin piscina ta.
Pompa piscina este o caracteristică standard în funcționarea piscinelor, care vă permit să pompați apa printr-un filtru, să circulați apa și să mențineți apa curată. Dar dacă sunteți un nou proprietar de piscină sau înlocuiți pentru prima dată o pompă pentru piscină, numărul mare de pompe autoamorsate pentru piscină oferite poate fi un pic copleșitor. Fără îndoială, vă gândiți: De ce sunt oferite atât de multe pompe de piscină? Chiar am nevoie de o pompa piscina? De unde știu ce dimensiune să cumpăr? Dacă vă simțiți copleșiți de întrebările de mai sus, specialiștii de la Piscine Service vă pot da toate detaliile.

  Pompe autoamorsate se numesc astfel deoarece au capacitatea de a trage apă din piscină în filtru și apoi să o împingă înapoi în piscină. Pompe autoamorsate au motoare monofazate și trifazate, precum și prefiltre integrate în corpul pompei pentru a preveni pătrunderea unor obiecte străine care ar putea deteriora părțile hidraulice ale pompei. O pompa piscina este compusă dintr-un motor electric și un ansamblu umed.
Motorul rotește un rotor în interiorul unei carcase etanșe la aer care creează aspirație, pentru a trage apa din piscină și împinge-o printr-un filtru și înapoi la piscină. Apa din piscină trebuie să fie circulată în mod regulat și complet pentru a rămâne curată și curată.
Fără ca o pompa piscina să circule apa din piscină sau un filtru pentru îndepărtarea contaminanților, o piscină devine rapid stagnantă și neplăcută. În primul rând, apa este extrasă din piscină printr-un furtun sau țeavă numită linie influentă.

Piscinele interioare necesită pompe autoamorsante. Ce model de pompa piscina să alegi?

  Pompe autoamorsate sunt necesare mai ales în cazul piscinelor interioare, deoarece pompa se află de obicei deasupra nivelului apei. Amorsarea se referă la faptul că o pompa piscina poate ridica apa vertical din piscină. În schimb, pompele pentru piscină supraterane nu sunt autoamorsabile.
Aceste tipuri de pompe stau de obicei sub linia apei; de aceea se bazează pe gravitație pentru a primi apă. În unele cazuri, pe bazinele supraterane, pompa trebuie amplasată deasupra liniei de plutire. Aici ar trebui utilizate pompe autoamorsate. Este obișnuit ca proprietarii de piscine să cumpere o pompă mai mare decât au nevoie. Multe pompe de 2 CP au fost instalate atunci când o pompă de 1 CP ar putea furniza același volum de debit, cu un consum de energie foarte redus. Pompele mai mari nu numai că produc facturi electrice mai mari, dar având o pompa piscina supra-dimensionată poate duce la o filtrare slabă.

  O pompa piscina cu o singură viteză va funcționa la o viteză, adică la 3400 rotații, de fiecare dată când este pornită, până când este oprită. Un model cu două trepte va avea opțiunea de a rula cu o viteză mare sau mică. Un mare avantaj pentru acestea este că, atunci când aspirați sau degresați, pompa piscina poate funcționa la o viteză mare și odată ce aceasta este finalizată, puteți reveni la viteza mică.
Pompele cu viteză variabilă sunt configurate în funcție de nevoile specifice ale piscinei dvs. și, prin urmare, vor oferi cele mai multe economii de energie. Majoritatea pompelor cu viteză variabilă oferă viteze prestabilite sau sunt complet programabile, permițându-vă să selectați viteza motorului. Cu două pompe, una cu viteză și cealaltă pompa piscina cu viteză variabilă veți vedea o investiție inițială mai mare, dar numai în economiile de energie puteți recupera acei bani într-un timp scurt.

Pompe autoamorsante si pompe hidromasaj - filtrează apa și asigură dispersarea substanțelor chimice!

  Pompa hidromasaj este utilizată pentru a crea un minunat efect de bulbuci în apă. Unele modele de pompa hidromasaj pot încălzi chiar apa din piscină. Trebuie doar să știți exact principiile de funcționare și prețul pe care sunteți disponibil să îl plătiți pentru o pompa hidromasaj. Înainte de a încerca să remediați sau să înlocuiți o pompa piscina care funcționează defectuos, familiarizați-vă cu specificațiile pompei dvs. pentru cada cu hidromasaj sau piscină. Majoritatea pompelor au o etichetă pe lateral care enumeră cele mai importante aspecte tehnice, cum ar fi puterea și viteza.
Alte specificații, cum ar fi tipul și dimensiunea de descărcare, pot fi determinate doar prin examinarea pompei. Fiecare cadă cu hidromasaj are nevoie de o pompa hidromasaj care poate alimenta jeturile și poate circula apa. Aceasta înseamnă că are nevoie de viteze atât mari cât și mici, care sunt măsurate în rotații pe minut.

  Când o singură pompă poate comuta între viteze mari și mici, se numește pompă cu viteză variabilă sau cu două trepte. Unele căzi cu hidromasaj au pompe cu o singură viteză, dar în aceste cazuri, există două pompe. Una se numește pompa de circulație , care funcționează cu o viteză mult mai mică și folosește mai puțină energie decât orice alte pompe. A doua pompa hidromasaj ar funcționa la o viteză mai mare pentru a alimenta jeturile din cada dvs.
Acestea pot fi de viteză simplă sau variabilă. Unele pompa hidromasaj cu două trepte pot fi chiar configurate pentru utilizarea cu o singură viteză într-un centru spa, de exemplu. Apa dulce, o curățare constantă pentru întreținerea apei și utilizarea capacului căzii cu hidromasaj pot contribui mult la prevenirea. Asigurați-vă că primiți toate informațiile pentru a alege cea mai bună pompa hidromasaj pentru cada cu bule.

pompe autoamorsante
pompa hidromasaj
pompa piscina