Piscine Service

Nu esti logat

Intra in cont

sistem filtrare piscina


sistem filtrare piscina


Afişare 1 - 15 din 189 (13 pagini)

Filtrarea apei din piscina este esentiala pentru a beneficia de un mediu curat si sigur pentru sanatatea tuturor persoanelor cu acces la bazin! Iti punem la dispozitie o gama variata de sisteme de filtrare pentru piscine ce ajuta la curatarea apei pentru ca aceasta sa poata fi folosita in conditii sigure pentru mai mult timp. Pastreaza-ti apa de piscina curata cu filtre de piscina la preturi avantajoase!

De ce este important să folosiți filtre piscina sau un kit filtrare piscina complet?

  Filtre piscina sunt dispozitive care, pe lângă faptul că fac posibil înotul în apă transparentă și sănătoasă, alegerea unor filtre piscina adecvate contează pentru a menține curată și în stare de funcționare bună. Dacă aveți o piscină, trebuie să știți că fiecare corp uman absoarbe cantități mari de apă prin piele.
  Prin urmare, este extrem de important să reduceți cât mai mult posibil murdăria și alte substanțe nocive din bazinele de înot. Echipamentul cheie pentru acest lucru sunt filtre piscina. O piscină fără filtru se va transforma în curând într-o zonă plină de microbi și murdărie. Fără filtre piscina, bacteriile și murdăria vor rămâne în apă. Acest lucru va face din piscină rapid un teren de reproducere pentru boli în loc de un mediu sănătos pentru relaxare. Cu siguranță, nu dorești să se întâmple diferite îmbolnăviri, așa că achiziționează de la Piscine Service filtre piscina.

  Fiecare piscina are nevoie de anumite filtre piscina, dar de fiecare dată alegerea depinde de prioritățile fiecăruia. Cel mai bun kit filtrare piscina este cel care se aliniază mai bine nevoilor dvs. Multe filtre de piscină sunt prea mici, prea ineficiente sau pur și simplu uzate. Altele funcționează bine în cea mai mare parte a anului, dar au probleme în timpul verii.
  Dacă utilizați mult piscina, este important ca aceasta să fie filtrată în mod adecvat. Durata de filtrare depinde de filtrul instalat. Alegeți instalația de filtrare pe baza capacității echipamentului și a volumului piscinei dvs. și asigurați-vă că apa din piscină trece complet prin filtre piscina la fiecare 4 ore. Vara, este indicat să filtrați cel puțin 12 ore pe zi, cu o pauză maximă de 2 ore. Aceasta înseamnă 6 ore de filtrare, urmată de o pauză de 2 ore și apoi repetând în mod constant acest lucru.

Cele mai bune filtre piscina recomandate de experții de la Piscine Service

  Filtre piscina dacă folosiți, veți avea nevoie de mult mai puține substanțe chimice și veți avea întotdeauna o piscină limpede. Toate murdăria și insectele sunt îndepărtate imediat în filtru. Instalarea filtrului nu trebuie să funcționeze în timpul iernii. Lăsăm sistemul să funcționeze timp de 2 ore pe zi pentru ca instalația să nu prezinte probleme.
  Dar nu trebuie să filtreze apa. Circulația vă ajută să evitați problemele atunci când reporniți piscina în primăvară. Puteți compara acest lucru cu o mașină care a stat în garaj toată iarna; care poate provoca și probleme. Filtre piscina de nisip sunt cel mai popular și cel mai bun mod de a curăța o piscină. În plus, filtrele de nisip sunt capabile să filtreze o cantitate mare de apă pentru piscină pe o perioadă scurtă de timp. Acest lucru asigură o filtrare bună, precum și o bună dezinfectare a piscinei.

  O piscină cu filtru cu cartuș folosește cartușe de filtrare pentru a filtra apa. Kit filtre piscina cu cartuș sunt ideale pentru piscinele mici, care nu necesită multă întreținere, dar au, de asemenea, o serie de dezavantaje și ele însele necesită mai multă întreținere. Din acest motiv, acestea nu sunt folosite aproape niciodată pentru piscine mari.
  Un kit filtre piscina cartuș funcționează cel mai bine la debite lente. O pompă de piscină de dimensiuni exagerate are potențialul de a împinge apa direct prin filtrul cartușului și de a ocoli cu totul etapa de filtrare. Este important să nu vă supradimensionați pompa de piscină, mai ales atunci când utilizați filtre piscina cu cartuș. Cu toate acestea, acest lucru le face mai eficiente. Filtrele cu cartuș utilizează și risipesc mai puțină apă. Spre deosebire de filtrele cu nisip, folosirea unui filtru cu cartuș economisește bani pentru produse chimice dar și apă.

Ce puteți face pentru a îmbunătăți funcționalitatea unui cartus filtru piscina

  Cartus filtru piscina este folosit pentru a lăsa murdăria și resturile să pătrundă în apa din piscină. Un cartus filtru piscina de nisip nu va funcționa dacă nu aveți și o pompă pentru piscină. Aveți nevoie de ambele componente ale sistemului pentru a vă asigura că apa din piscină devine din nou clară.
  Pompa pentru piscină pompează apa din piscină către filtrul pentru piscină. Apa de suprafață se îndreaptă către filtrul de nisip prin skimmer sau preaplin. De asemenea, pompa aduce apa la filtrul de nisip prin aspiratorul de piscină. Atunci când apa ajunge la cartus filtru piscina, aceasta este pompată prin filtrul de nisip de sus în jos. Acest filtru este umplut cu un mediu de filtrare, cum ar fi nisipul sau sticla. Apa se odihnește deasupra nisipului și se scurge prin el. Particulele de murdărie se lipesc de nisip și apa proaspătă și limpede iese din filtrul piscinei.

  Dacă sunteți în căutarea celui mai bun cartus filtru piscina, cereți sfaturi de calitate de la specialiști. În zonele care au apă dură, depozitele minerale pot înfunda micii pori ai unui cartuș filtrant. În acest caz, manometrul dvs. va citi probabil mai mult decât înainte, deoarece apa încearcă să împingă prin cartușul înfundat.
  De asemenea, un cartus filtru piscina se poate înfunda cu substanțe uleioase, cu uleiuri de la soluțiile de bronzare, produsele cosmetice, produsele de îngrijire a părului și chiar uleiuri de corp. Un filtru de piscină de înaltă calitate pentru piscina dvs. este esențial pentru crearea și menținerea unui mediu de înot sănătos și sanitar. La compararea filtrelor de piscină cu nisip și a unui cartus filtru piscina, recomandăm de obicei pe cele din urmă, deoarece captează particule mai mici de murdărie, se curăță mai rapid, necesită o presiune mai mică a pompei și sunt ușor de întreținut.

filtre piscina
kit filtrare piscina
cartus filtru piscina