Piscine Service

Nu esti logat

Intra in cont

Iluminare


Afişare 1 - 15 din 33 (3 pagini)

Sistemele de iluminare piscina te ajuta sa-ti iluminezi suprafata apei sau terasa si sa folosesti piscina interioara sau exterioara oricand ai nevoie. Aici gasesti componentele de care ai nevoie pentru a aduce un plus de lumina, eleganta si siguranta, la cele mai bune preturi! Poti alege elemente de iluminare ornamentale, sau lampe de piscina potrivite atat pentru piscine ingropate cat si supraterane, leduri de iluminare si proiectoare subacvatice. Transforma-ti piscina in locul ideal pentru spectacol sau in oaza de relaxare de care ai nevoie la orice ora din zi!

Iluminare piscine pentru atmosferă relaxantă pentru fiecare proprietar și ornamente piscina pentru design

  Iluminare piscine are capacitatea de a vă transforma spațiul în aer liber, evidențiind caracteristica și îmbunătățind experiența dvs. de înot. Iluminare piscine este concepută a vă oferi posibilitatea de a schimba starea de spirit a curții dvs. și de a evidenția caracteristici arhitecturale, cum ar fi o cascadă, zona de jacuzzi sau un perete de piatră al piscinei.
De asemenea, iluminare piscine oferă vizibilitate pe timp de noapte, îmbunătățind siguranța piscinei și prelungind timpul de utilizare. Nu doar ziua, ci și noaptea. Iluminare piscine este o necesitate dacă doriți să obțineți o utilizare maximă din piscină. Limitarea utilizării piscinei în timpul zilei înseamnă ore pierdute cu investiția ta favorită în casă. Cu toate acestea, simpla utilizare a becurilor cu incandescență nu vă va oferi plăcerea maximă pe care o meritați. Iluminat piscina LED a devenit mai mult un element de bază în ultimii ani și s-a îndreptat spre iluminatul piscinei.

  La PiscineService.ro vă oferim o experiență specială de relaxare, deoarece asigurăm servicii complete de iluminare piscine, iar în ultimii ani tot mai mulți proprietari au optat pentru iluminat piscina LED deoarece au înțeles că aceste becuri funcționează perfect, precum și toate avantajele pe care vi le va oferi ca proprietar de piscină. Când majoritatea oamenilor se gândesc la piscine, se gândesc la înot în timpul orelor însorite de zi.
Chiar dacă nu vă folosiți piscina după întuneric, trebuie să instalați o iluminare piscine adecvată pentru siguranță. În plus, pentru iluminat piscina LED potrivit vă poate face piscina mai distractivă și mai memorabilă, adăugând ambianțe diferite atmosferei, în funcție de tipul de întâlnire pe care îl găzduiți. Luați în considerare opțiunile predominante pentru a vă ajuta să determinați care sunt cele mai bune pentru piscina dvs. Iluminat piscina LED este cel mai popular tip pentru piscine.

Iluminare piscine trebuie instalată în conformitate cu normele de siguranță

  Iluminare piscine trebuie făcută de o persoană autorizată în instalații electrice. Montarea pentru iluminare piscine și în principal iluminat piscina LED poate fi folosite pentru piscine interioare sau supraterane și sunt eficiente din punct de vedere energetic. Iluminat piscina LED este disponibil în diferite culori și, deoarece sunt atât de strălucitoare, este posibil să aveți nevoie doar de câteva becuri pentru o iluminare adecvată.
Cu toate acestea, schimbarea unui bec cu LED poate dura 30 de minute sau mai mult, în funcție de carcasă. Rețineți acest lucru dacă găzduiți o întâlnire lungă sau intenționați să organizați mai multe petreceri la piscină în timpul sezonului. Deoarece un accent mai mare a fost pus pe eficiența energetică, tehnologia LED pentru iluminare piscine a devenit o caracteristică standard care înlocuiește încet becurile incandescente. Sistemele cu LED-uri pot oferi niveluri ridicate de siguranță și performanță, dar numai dacă utilizați echipamentul potrivit.

  Trecerea la iluminat piscina LED vă va permite, de asemenea, să obțineți câteva beneficii pe care s-ar putea să nu le-ați luat în considerare, inclusiv câți bani veți economisi comparativ cu iluminarea tradițională. În plus, este ușor și distractiv. Opțiunile de iluminare personalizate permit proprietarilor de piscine să schimbe starea de spirit și să evidențieze caracteristicile apei și elementele arhitecturale.
Iluminare piscine vă ajută să creați o atmosferă unică. Iluminat piscina LED vă ajută să economisiți energie electrică, extinde durata de viață a piscinei până seara și îmbunătățește siguranța pentru înotul pe timp de noapte și distracția în curte pentru toată familia. Puteți folosi magia de iluminare piscine și cu ornamente piscina pentru a crea un paradis în curtea din spate, care se extinde mult dincolo de piscina dvs. Iluminarea în jurul piscinei dvs. adaugă frumusețe și prin ornamente piscina, dramă și mister în jurul piscinei.

Iluminat piscina LED asigură distracție și la lăsarea serii în tandem cu ornamente piscina

  Iluminat piscina LED pot costa mai mult la achiziție comparativ cu becurile incandescente obișnuite, dar oferă beneficii mai mari. Astfel, iluminat piscina LED este eficient și va economisi bani. Aceste becuri funcționează folosind cu 75% mai puțină putere în comparație cu becurile cu incandescență.
Un bec cu LED de 6 wați, de exemplu, poate produce lumină de aceeași intensitate ca un bec cu halogen de 100 de wați. Deoarece LED-urile au radiatoare care funcționează pentru a înlocui căldura, aceste becuri sunt reci la atingere. La fel ca halogenii și becurile cu incandescență, LED-urile nu conțin mercur. De asemenea, puteți integra funcții de economisire a energiei, cum ar fi variatoare și senzori la iluminat piscina LED. Acesta este motivul pentru care LED-urile sunt potrivite atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. Prin montarea unor ornamente piscina puteți asigura un design surprinzător.

  Datorită inovației de iluminat piscina LED, există acum becuri inteligente care pot fi personalizate și asociate cu anumite aplicații. Luminile LED inteligente pot fi controlate de la distanță, inclusiv modificări de culoare, utilizând o tabletă sau un smartphone. De asemenea, pot fi programate să se activeze, să se oprească și să se estompeze după cum este necesar. Există chiar și iluminat piscina LED care vin cu filtre pentru a permite schimbarea culorilor. Întrucât becurile inteligente sunt programabile, această caracteristică le ajută să le facă și mai eficiente din punct de vedere energetic.
De asemenea, nu există niciun motiv pentru care să uitați să le opriți iluminat piscina LED, deoarece le puteți programa să se oprească sau să se estompeze, la anumite ore, pe baza nevoilor dvs. de iluminare. Poți colora atmosfera de la piscină cu iluminat piscina LED și folosiți ornamente piscina pentru o atmosferă relaxantă de la Piscine Service.

iluminare piscine
iluminat piscina LED
ornamente piscina