Piscine Service

Nu esti logat

Intra in cont

Filtre cu nisip


Afişare 1 - 15 din 35 (3 pagini)

Daca vrei ca piscina ta sa functioneze cat mai eficient si curat cu putinta, alege dintr-o gama variata de echipamente pentru filtrarea apei, delicate si rezistente, executate in conformitate cu standardele tehnologice actuale si potrivite nevoilor particulare ale fiecarui client in parte. Filtrele cu nisip sunt una dintre cele mai bune solutii de curatare, intretinere si reutilizare a apei de piscina, iar aici le gasesti la cele mai bune preturi de pe piata!

De ce filtre cu nisip sunt cea mai bună alegere atunci când căutăm filtre piscine

  Filtre cu nisip face parte din sistemul de filtrare al piscinei și este o parte foarte importantă. Alegerea unor filtre piscine potrivit necesită timp și efort. În calitate de constructori de piscine cu ani de experiență, partenerii recomandă întotdeauna pentru filtre cu nisip de la Piscine Service. Aceste filtre piscine și-au dovedit în mod constant calitatea și fiabilitatea și, în plus, sunt extrem de durabile. Filtre cu nisip pentru piscină sunt sisteme de filtrare de înaltă calitate. Spre deosebire de alte sisteme de filtrare, acest tip de filtre piscine captează atât particulele mari, cât și cele mici.
  Particulele mari includ resturi precum părul, insectele și frunzele. Majoritatea filtrelor captează destul de bine aceste resturi mai mari. Diferența constă în particulele mai mici de murdărie, adevăratul poluator al piscinei. Această categorie include alge și fosfați. Un filtru nisip este singura modalitate de a elimina micii contaminanți invizibili din piscina dvs.

  Contrar părerilor, filtrul atașat unui bazin de piscină nu igienizează apa. Aceasta este treaba substanțelor chimice care circulă prin piscină. Filtrul este o parte a sistemului circulator al piscinei. Sarcina unor filtre piscine este de a prinde resturile, astfel încât să limiteze particulele care plutesc în piscină.
  Când aceste filtre piscine își fac treaba, acestea joacă un rol important în crearea apei cristaline pe care fiecare proprietar de piscină o dorește. Suportul pe care îl folosește, vorbind aici de filtre cu nisip sau filtre cartuș, face diferența. Fiecare piscină are skimmers, iar unele piscine au unul sau mai multe canale de scurgere.
  Când pompa de filtrare funcționează, apa și particulele sunt trase în skimmers prin conducte, în pompă, apoi în filtru și sunt aruncate înapoi în piscină. Dacă sunteți în căutarea unei soluții de filtrare a piscinei, luați-vă timp pentru a lua în considerare beneficiile unor filtre cu nisip.

Filtre cu nisip – cel mai accesibil mod de a filtra o piscină interioară sau exterioară

  Filtre cu nisip nu va funcționa dacă nu aveți pompă pentru piscină. aveți nevoie de ambele componente ale sistemului pentru a vă asigura că apa din piscină devine din nou clară. Pompa pentru piscină pompează apa din piscină către filtre piscine. Apa din piscină trece prin skimmers, trecând prin filtre cu nisip. Aceasta este apa de suprafață.
  De asemenea, pompa aduce apa la filtrul de nisip prin aspiratorul de piscină. Dacă aveți o piscină de skimmer, atunci sistemul de skimmer va avea cel mai probabil un pre-filtru sau un coș de filtrare. Acest lucru poate colecta deja primele resturi mai mari. Odată ce apa ajunge la filtrul de nisip al piscinei, aceasta este pompată prin filtrul de nisip de sus în jos. Acest filtru este umplut cu un mediu de filtrare. Alegem întotdeauna nisip, în ciuda disponibilității altor medii, de exemplu perle de sticlă.

  Selectarea unui filtru nisip potrivit depinde de volumul piscinei. Ar trebui să testați acest volum în raport cu debitul filtrului de nisip. Pentru o piscină privată, alegeți un filtru care filtrează toată apa din piscina dvs. în decurs de 6 ore. Filtru nisip permite apei să circule printr-un recipient care conține nisip. Apa curge ușor prin nisip, dar particulele mai mari nu pot trece.
  Odată ce resturile și alte particule au fost filtrate de nisip, o pompă mută apa curată înapoi în piscină. Pe măsură ce filtrul va colecta mai multe resturi, eficiența filtrului va începe să crească. Resturile vor ajuta de fapt la păstrarea particulelor mai mici de la nisip. Pentru a asigura că toate resturile care ar putea fi în apa din piscină sunt filtrate, se utilizează nisip cu mărimea granulelor diferite. Filtre cu nisip folosesc nisip de siliciu care se încadrează în intervalul 45 - 55 milimetri.

Sunt cerințe speciale de întreținere pentru un filtru nisip de piscină?

  Filtru nisip poate capta mai multe materiale, cum ar fi frunze, pietriș sau insecte. Un filtru nisip pentru piscină necesită, în general, foarte puțină întreținere. Ar trebui să curățați filtru nisip în fiecare săptămână efectuând o spălare inversă timp de aproximativ cinci minute.
  Opriți pompa de ciclare a apei prin filtru nisip și lăsați-l să se oprească complet. Odată ce pompa s-a oprit, derulați sau atașați furtunul de spălare inversă și rotiți supapa de reglare a pompei pe modul spălare inversă. Porniți pompa și lăsați-o să funcționeze. Apa va începe să iasă limpede și apoi va începe să se întunece pe măsură ce iese mai multă murdărie și resturi. Lăsați apa să curgă până când devine din nou limpede, apoi opriți pompa. Apoi setați filtrul pe clătiți pentru a spăla rapid orice murdărie. După cinci ani va trebui să înlocuiți nisipul din filtru.

  Până atunci stratul superior al nisipului este mai greu de pătruns din cauza materiei acumulate. Prin urmare, un filtru nisip se poate înfunda, crescând presiunea din interiorul filtrului și reducând debitul filtrului. Dacă nu înlocuiți nisipul, poate duce la defectarea completă a filtrului. Un filtru nisip are durata de viață mai mare, comparativ cu un filtru cartuș.
  Un filtru cartuș folosește material de tip pânză ca agent de filtrare, Apa este introdusă prin filtru, trece prin material și trimite apă limpede în piscină. Cartușele trebuie înlocuite de obicei la fiecare 3-4 ani, în funcție de utilizare. Filtrul trebuie deschis și cartușele curățate bine de cel puțin două ori pe an sau mai des în funcție de utilizare și factorii de mediu. Atât achiziția filtrului, cât și elementele de cartuș sunt mai scumpe. Ce le diferențiază, totuși, faptul că un filtru cartuș filtrează particule mai mici comparativ cu filtre cu nisip.

filtre cu nisip
filtru nisip
filtre piscine