Piscine Service

Nu esti logat

Intra in cont

Pompa dozare pH EZ-Chem

  • 2.681,08 Lei
  • Fără TVA: 2.253,01 Lei
Producător: Hayward Cod produs: DIY-CHEM Disponibilitate: Indisponibil Cantitate disponibila: 0 buc.
Selectati o optiune!
Distribuie:

Din acelasi set:

Pompa dozare pH EZ Chem de la Hayward este folosita pentru tratarea automata a nivelului de pH din piscina. Usor de utilizat, are grija de urmatoarele actiuni: controleaza si monitorizeaza pH-ul, dozeaza agent de corectare pentru a mari sau scadea nivelul de pH, controleaza probele si calibrarea chiar si cand sistemul de filtrare este oprit.

Cum sistemul de electroliza Salt&Swim 3C nu corecteaza pH-ul, recomandam utilizarea acestuia impreuna cu pompa de dozare EZ Chem pentru a obtine un sistem complet care este si mai eficient si necesita mai putin efort.

Pachetul contine: pompa de dozare; furtun transparent pentru aspirare (4m D4x6); tub semi-rigid alb din PE pentru injectie (5m D4x6); valva injectie (3/8"); electrod pH; suport electrod; 3 piese de bransare pentru injectare, detector debit si electrod pH; solutii calibrate pH4 si pH7; adaptor valva injectare; detector de debit; filtru tub aspirare; placa fixare. 

Alimentare electrica: 230V Capacitate: 1.5 l/h Destinatie: Privata Garantie: 2 ani Presiune maxima (bar): 1.5 Tip montaj: Perete Tip produs: Pompă dozare UM: Buc Volum piscina recomandat: pana la 90 mc Volum recomandat: Pana la 90 mc
Acorda o nota:
Produse asemanatoate